SkullFlower
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Barcelona- Perpignan
- Ταξίδι-Όνειρο
- Peru
γέμισε το!
ωραία ιδέα και το rating!
ωραία ιδέα και το rating!
Φτιάξε τώρα την Accra που την έχεις και φρέσκια, και για τη Λευκωσία έχεις καιρό...έχοντας πρόσφατο στο ενεργητικό μου έναν google οδηγό για την Κύπρο, ξεκινάω την Λευκωσία και όπου με βγάλει (άρε Def, καινούριους μπελάδες μας άνοιξες!)
Καλό, το σημειώνω. Γενικά το εργαλείο προσφέρεται για τρελό expanding, και ήδη έχω πολλά πράγματα σημειωμένα για το μέλλον, υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να εξελιχθεί σε αυτόνομη ενότητα του site ως ταξιδιωτικοί οδηγοί σε χάρτες. Επίσης λόγω του ότι είναι google maps, σηκώνει πολύ πείραγμα και στο επίπεδο του χάρτη, οπότε κι'εκεί θα κάνουμε βελτιώσεις.Ενδιαφέρον θα ήταν να μπορούμε να κάνουμε rating σε αυτά που έχουν βάλει άλλοι χρήστες.
Aν κάνεις απλά κλικ επάνω στην καταχώρηση δε μπορείς να την επεξεργαστείς;Πως μπορώ να επεξεργαστώ μια καταχώριση?
Θέλω να προσθέσω ξανά τη φωτογραφία γιατί δεν φαίνεται.
Πολύ καλή παρατήρηση, το πασάρω στον developer αμέσως.Όταν αποθηκεύσεις ένα καινούργιο σημείο ενδιαφέροντος, η εικόνα του χάρτη κάνει refresh επιστρέφοντας στην αρχική εικόνα της χώρας στην οποία ανοίγει η σελίδα και όχι στο συγκεκριμένο zoom που βρισκόσουνα. Όταν λοιπόν έχεις να καταχωρήσεις αρκετά σημεία σε μία πόλη, πρέπει να κάνεις πολλά zoom και pan για να ξαναβρεθείς στο σημείο, που βρισκόσουνα. Υπάρχει δυνατότητα το σύστημα μετά την αποθήκευση να θυμάται το συγκεκριμένο παράθυρο στο οποίο δούλευες και να επιστρέφει σε αυτό ή είναι τεχνικά δύσκολο;
Όχι, δεν μπορώ να επεξεργαστώ τίποτα. Μόνο να προσθέσω καινούργιες καταχωρήσεις.Aν κάνεις απλά κλικ επάνω στην καταχώρηση δε μπορείς να την επεξεργαστείς;