taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Προεδρευόμενη έχουμε (Προεδρική έχουν στις ΗΠΑ).εδώ εμείς έχουμε προεδρική Δημοκρατία
Προεδρευόμενη έχουμε (Προεδρική έχουν στις ΗΠΑ).εδώ εμείς έχουμε προεδρική Δημοκρατία
Προεδρευόμενη έχουμε (Προεδρική έχουν στις ΗΠΑ).
μου φένεται πιο λογικό να χτύπησε τελικά με δεινόσαυροΑυτό που θέλω να πώ, είναι ότι υπήρχαν ''κατα σύμπτωση''(??) άνθρωποι υψηλής ''κοινωνίας'' στο αεροπλάνο. Υπήρχε ο τελευταίος διάδοχος ενός βασιλικού θρόνου στην Βραζιλία, στο αεροπλάνο, 3 στελέχη της μεγάλης εταιρίας λάστιχων Michelin, και γνωστοί γιατροί. Τώρα δεν ξέρω, πείτε ότι λέω βλακείες αλλά δείτε σήμερα τί λέει το CNN, για βόμβα! Αυτόπτης μάρτυρας ήταν ένας πιλότος που πέταγε από την Λίμα για την Μαδρίτη, σχεδόν στην ίδια πορεία με το μοιραίο airbus, είδε μακριά κάτι σαν λάμψη και μετα να σπάζει σε κομμάτια και να πέφτει. Αυτό το είδαν και επιβάτες αλλά και όσοι βρίσκονταν στο cockpit.
Και αφήστε αυτά περί δεινοσαύρων, εδώ μιλάμε σοβαρά. Το ξέρουμε πέθαναν άνθρωποι, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο. Είναι τραγικό, και όσο να ναι σίγουρα θα υπάρχουν πολλές εικασίες για το τί έγινε στην πτήση 447, μέχρι να βγει το πόρισμα.
Ρε μπαγάσα να χαρείς την μανούλα σου, όχι άλλο κάρβουνο... μην μπουρδολογείς, έλεος...Και αφήστε αυτά περί δεινοσαύρων, εδώ μιλάμε σοβαρά. Το ξέρουμε πέθαναν άνθρωποι, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο. Είναι τραγικό, και όσο να ναι σίγουρα θα υπάρχουν πολλές εικασίες για το τί έγινε στην πτήση 447, μέχρι να βγει το πόρισμα.
Ρε μπαγάσα να χαρείς την μανούλα σου, όχι άλλο κάρβουνο... μην μπουρδολογείς, έλεος...
Δηλαδή το λες τώρα στα σοβαρά οτι πιθανόν να έβαλαν βόμβα στο αεροπλάνο για να εξοντώσουν τον τελευταίο διάδοχο του θρόνου της Βραζιλίας, τα 3 στελέχη της Michelin και τους γιατρούς? Και γιατί δεν τους καθάριζαν στη Βραζιλία που θα τους ερχόταν και ποιό φτηνά?? Τι διάολο όλοι Ευαγγελάτο και Τριανταφυλλόπουλο βλέπετε??
Aυτο λενε και τα ελληνικα μεσα ενημερωσης....περιεργη ιστορια τελικα....Το CNN σήμερα λέει ότι τα συντρίμμια δεν είναι του Α-330!