kokolaki
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ισλανδία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ηράκλειο
Πω ρε, θα χάσω το κρασάκι και τα ερωτικά πειράγματα;;;
Εμ ναί αφού είσαι καβατζωμένη εσύ.. χαχαχα (ακόμα δεν έφυγες στα εξωτερικά;;Δυστυχώς και για ευνόητους λόγους δεν θα μπορώ να δεχθώ τα ερωτικά πειράγματα που αφορούν στο πρόσωπό σου:xmas_mrgreen::xmas_mrgreen:
Χαχαχαχα..χυπάν οι καμπάνες, για ποιον δεν ξέρω:xmas_mrgreen:Θα κόψουμε κομμάτι του Χριστού, της Παναγίας, του σπιτονοικοκύρη, του φτωχού και του φαντάρου..χαχαχα..Θα στο στείλουμε και με κούριερ (μη μπαγιαντέψει ντε) να το βουτήξεις στον καφέ σου...Εμ ναί αφού είσαι καβατζωμένη εσύ.. χαχαχα (ακόμα δεν έφυγες στα εξωτερικά;;
Ε σοβαρά τώρα, δε γινεται να χασω εγω "το" κόψιμο της πίτας..
απλα δεν γινεται να χασεις την κοπη!!!!!!!κανονισε λοιπον την αδεια σου!αλλιως παρε μας να βαλουμε τα μεγαλα μεσα!!!!!!!!!!ε αμαντα?:xmas_cheesygrin:Εμ ναί αφού είσαι καβατζωμένη εσύ.. χαχαχα (ακόμα δεν έφυγες στα εξωτερικά;;
Εμ ναί αφού είσαι καβατζωμένη εσύ.. χαχαχα (ακόμα δεν έφυγες στα εξωτερικά;;
Eεεεεε !!!! Για σοβαρευτητε και οι δυο......τι ερωτικα υπονοουμενα ειναι αυτα ???Έτσι μπράβο Rethimno!!!! Και εν ανάγκη θα βάλουμε και το Kokolaki να εφαρμόσει αυτά περί στρατιωτικής πειθαρχίας που μαθαίνει τώρα, σε όποιον δε συμμορφώνεται με τη μέθοδο λάσο:xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin:
Υ.γ. Kokolaki εγώ προθυμοποιούμαι να πιω τα κρασάκια που σου αντιστοιχούν...Δυστυχώς και για ευνόητους λόγους δεν θα μπορώ να δεχθώ τα ερωτικά πειράγματα που αφορούν στο πρόσωπό σου:xmas_mrgreen::xmas_mrgreen: