mikrh tsopana
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
- Ταξίδι-Όνειρο
- θα το αποφασίσω αύριο
Κι εγω ειχα την ιδια απορια. Νομιζω τον μπερδεψε με τον kabamarou.Που είναι και δεν την βρίσκω την ιστορία;
Κι εγω ειχα την ιδια απορια. Νομιζω τον μπερδεψε με τον kabamarou.Που είναι και δεν την βρίσκω την ιστορία;
to πιο πιθανό.Κι εγω ειχα την ιδια απορια. Νομιζω τον μπερδεψε με τον kabamarou.
Αυριο γυρνάω (ελπίζω) στην κανονικότητα και γυρναω στο γράψιμοΣυμφωνώ και να προσθέσω @ThanasisU2 με την μισοτελειωμένη ιστορία «¡Señor presidente Allende! Τα γυαλια σας!»
Θα εμφανιστει κι αλλος που κανει εμφανισεις αναλογα με τα θεματα της πολιτικης/αστυνομικης επικαιροτητας.Τουλάχιστον βρέθηκε ένας απο αυτούς που αναζητήσαμε...Κάτι είναι και αυτό....
Κάτι για αμοιβή πήρε το μάτι μου, έστω και καθυστερημένα - ίσως και να μπορώ να βοηθήσω.Καλησπέρα!!
Αναζητούνται από τους travelostorites τα εξής μέλη:
@Παρίσακτος ---εκείνη η ιστορία ΜΙΑ ΚΟΡΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ και το χαμένο διαβατήριο,,,,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥς;
ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Ανμπιλιβαμπολ! Ημουν στους αγνοουμενους?Διαβάζω τόσα χρόνια αυτό το φόρουμ, σχεδόν καθημερινά, μαθήτρια ακόμα χωρίς τότε να έχω καν λογαριασμό μιας και δεν είχα ακόμα ταξιδέψει πουθενά. Υπήρξαν πολλά μέλη που τώρα δεν έχουν παρουσία, των οποίων λάτρευα να διαβάζω ποστ. Δεν τα θυμάμαι όλα, όμως μου έρχεται πρώτη στο μυαλό η @varioAthens
μπορεί να πήγε σε κάνα νησί άγονης γραμμής, k να ξέμεινε εκεί λόγω καιρού...O psilos3 έχει κοντά δυο μήνες να φανεί ενώ έγραφε κάθε μέρα. Στο Περού ήταν τελευταία.
Μήπως τον ξελόγιασε καμιά Λατινοαμερικάνα και τον κράτησε εκεί;