ioanna balla
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- geneva!!!
- Ταξίδι-Όνειρο
- αμερική
για τηλεφωνησε στο 210 6261921 η 210 6261700.Έχει ένα τηλέφωνο για όλα (κρατήσεις, πληροφορίες κλπ) το οποίο για πληροφορίες δεν το σηκώνει κανείς
για τηλεφωνησε στο 210 6261921 η 210 6261700.Έχει ένα τηλέφωνο για όλα (κρατήσεις, πληροφορίες κλπ) το οποίο για πληροφορίες δεν το σηκώνει κανείς
Ναί επιστρέφονται,μούχει τύχει ν'ακυρώσω Θεσνίκη Αθήνα και μου επιστράφηκε κανονικά το ποσό που αναλογούσε στούς φόρους,το βάλανε στην κάρτα μου.Γεια σας! Έχω αγοράσει ένα εισητήριο μ'επιστροφη από Αθήνα προς Λάρνακα από προσφορα που είχε το site της aegean. Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν γνωρίζει σε περίπτωση ακύρωσης του εισητηρίου οι φόροι επιστρέφονται???
το κουμπάκι...... το κουμπάκι
χαχα χρηστο μαθε να ραβεις και κανενα κουμπι ολα απο τη δεσποινα τα περιμενεις?το κουμπάκι...... το κουμπάκι
Προφανώς ,δε νομίζω να έχει διαφορά σε τι τιμή βρίσκεις το εισιτήριο,εγώ το είχα αγοράσει με 85 ευρώ,πάνε έλα θεσνίκη-αθήνα,πριν από 10 μήνες περίπου,που ήταν στις τότε προσφορές,δεν επιδέχονταν αλλαγή...και τελικά μου επέστρεψαν νομίζω τα 45 δηλ ό,τι αναλογούσε στους φόρους.κι όταν λέμε οι φόροι τι ποσό εννοούμε, δηλ ένα εισητήριο που κάνει στην aegean 10?+φόροι αν το ακυρώσεις πληρώνεις τελικά μόνο τα 10??