Σε κανένα διαγωνισμό δε βλέπουμε ποιος έχει ψηφίσει μια φωτογραφία. Αυτό χτες έγινε κατά λάθος.Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω γιατί σήμερα δε βλέπουμε ποιοι έχουν ψηφίσει την κάθε φωτογραφία, ενώ χτες αυτό ήταν δυνατό.
Οk... πολύ σωστό... κι εμένα μου έκανε εντύπωση χτες που το είδα...Σε κανένα διαγωνισμό δε βλέπουμε ποιος έχει ψηφίσει μια φωτογραφία. Αυτό χτες έγινε κατά λάθος.
Έγινε εκ παραδρομής. Πιο πεζά... ποτέιτο.Οk... πολύ σωστό... κι εμένα μου έκανε εντύπωση χτες που το είδα...
Καλά δεν παίζεσαι!!! χαχαχαχαΚαλα ετσι ρωτησα. Ετσι κι αλλιως μια μου αρεσε μοναχα...:xmas_twisted:
Αααα, να αισθανθώ καλύτερα που έχω μπλέξει με δύο μόνο και δεν μπορώ να καταλήξω με τίποτα...Καλά δεν παίζεσαι!!! χαχαχαχα
Λοιπόν, παιδιά, υπάρχουν ωραίες φωτογραφίες και περίπου 4 πολύ ωραίες κατά τη γνώμη μου... Αφήνω λίγο ακόμα να περάσουν οι μέρες, να τις δώ, να τις ξαναδώ, να δώ που θα καταλήξω τελικά...
Τέλος πάντων...θα σας ενημερώσω μόλις ψηφίσω να μην άγχώνεστε άδικα!
Ωχ...εσύ καλά θα αισθανθείς, εγώ όμως με την ιδέα ότι μπορεί να μείνω σε 2 και να μήν μπορώ να καταλήξω, δεν αισθάνομαι καλά. Θα καταρρέυσω!!!!!!!!!!Αααα, να αισθανθώ καλύτερα που έχω μπλέξει με δύο μόνο και δεν μπορώ να καταλήξω με τίποτα...
Ωραία, δώσε μου θάρρος τώρα !Ωχ...εσύ καλά θα αισθανθείς, εγώ όμως με την ιδέα ότι μπορεί να μείνω σε 2 και να μήν μπορώ να καταλήξω, δεν αισθάνομαι καλά. Θα καταρρεύσω!!!!!!!!!!