Alexandraaa
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αργεντινή-Κούβα
Εγώ επειδή κόλλησε ο υπολογιστής και εμφάνισα την ίδια φωτό δύο φορές πως την σβήνω ωεω???
Δεν πίστευα στα μάτια μου...Έβαλα και εγώ μια φώτο από το πρόσφατο ταξίδι μου, όχι αυτήν που με πίεσαν να βάλω (διότι έχει γίνει πρωτοσέλιδο σε εφημερίδα και δεν ξέρω αν μπορούσα να την βάλω στον διαγωνισμό)αλλά αυτή που μου θυμίζει τα περισσότερα από το ταξίδι.
fixed......Επειδη δεν ξερω πως να το διορθωσω αν μπορει καποιος απο τους mod ας το κανει pleaseeee..
!!!!!!!!!Αν ρήξεις δύο τρεις καρπαζιές στους Μούρσι ξέρεις τι καλά που συμορφώνονται; Αρνάκια γίνονται .
Εννοώ πως αν πας Παοκτσήδικα τους έχεις πάρει τον αέρα ,δεν ξέρουν πως να αντιδράσουν :xmas_cool::xmas_cool::xmas_cool:.!!!!!!!!!
Τι εννοείς ακριβώς?
Πάλι δεν καταλαβαίνω τι εννοείς: "Αν τους πας Παοκτσήδικα" = δωράκια, καθρεφτάκια, δηλαδή, ή, "Παοκτσήδικα" = με τσαμπουκά, χουλιγκάνικα?Εννοώ πως αν πας Παοκτσήδικα τους έχεις πάρει τον αέρα ,δεν ξέρουν πως να αντιδράσουν :xmas_cool::xmas_cool::xmas_cool:.
Λάζαρε γιατί βιάζεσαι ?Στο επόμενο κεφάλαιο άντε στο μεθεπόμενο θα σου λυθεί η απορία.Μην το κάνουμε σόσιαλ το θέμα.Πάλι δεν καταλαβαίνω τι εννοείς: "Αν τους πας Παοκτσήδικα" = δωράκια, καθρεφτάκια, δηλαδή, ή, "Παοκτσήδικα" = με τσαμπουκά, χουλιγκάνικα?
Για τον πρώτο τρόπο προσέγγισης, δε νομίζω ότι κόμιζες γλαύκας εις Αθήνας, για τον δεύτερο, τι να πω...