• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Φωτογραφικός Διαγωνισμός: Αγαπημένος Προορισμός

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Καλώς ήρθες.Πήγαινε κι άλλο εξωτερικό.......

annouk

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πραγα η Ιταλια
καλως σας βρηκα.εχω ταξιδεψει εξωτερικο,οχι οσο θα ηθελα βεβαια..η αληθεια ειναι οτι σε εξωτικους προορισμους δεν εχω παει βλεπε χαβαη, Πουκετ κτλ κτλ. και ισως εκει αποκτουσα αλλη αποψη.προς το παρον παντως υποστηριζω θερμα την Ελλαδα!!! αλλα ειναι πολυ ομορφο να ταξιδευει κανεις κ εξωτερικο για να γνωριζει και αλλους τοπους,αλλες κουλτουρες αλλες ομορφιες της φυσης.

ειμαι λιγο οφ τοπικ βεβαια εδω...:)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ο διαγωνισμός δημοσιεύθηκε και στο Διαγωνισμοι

Τρεις μέρες μένουν ακόμα για την υποβολή συμμετοχών!

danisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
καπου στην Ευρώπη..
Να` μαι κι εγώ.. Με την υποβολή μιας αγαπημένης φωτογραφίας είπα να συμμετάσχω κι εγώ σε αυτόν το διαγωνισμό. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία. Είναι πολύ σημαντικό να κρατάμε φωτογραφίες.. Ζωντανεύουν τις μνήμες.Τα ταξίδια πιστεύω ότι εκτός από την ψυχαγωγία που χαρίζουν όταν τα κάνουμε, γεμίζουν τη μνήμη μας με όμορφες εικόνες και μια γλυκια νοσταλγία και στο τέλος αυτό είναι που μένει μέσα μας..

dimitr

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
Καλημέρα, ανέβασα μια φωτογραφία για τον διαγωνισμό αλλα δεν την βλέπω. Αντιθέτως την βλέπω δυο φορές στις τελευταίες προσθήκες του μέλους dimitr στη photo gallery του TravelStories. Τι λάθος εχω κανει;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Την έχεις βάλει στην κατηγορία της Φιλανδίας, ενώ πρέπει να τη βάλεις στην κατηγορία του διαγωνισμού.

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Στο νήμα, αλλά πρόλαβα και ανέβασα και τη δική μου γλυκιά ανάμνηση...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δύο ώρες έμειναν για τη λήξη υποβολής συμμετοχών! Έχουμε ως τώρα 70 συμμετοχές, με πληθώρα εικόνων από όλα τα μέρη του κόσμου, και επίσης πληθώρα από λεζάντες, από απλές αναφορές μέχρι ποιηματάκια και περιγραφές. :clap:

Δύο φωτογραφίες που δεν είχαν λεζάντα διαγράφηκαν, σύμφωνα με τους κανονισμούς. Προλαβαίνετε ακόμα να υποβάλλετε τη δική σας συμμετοχή.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Θυμίζω,ψηφίζουμε φωτογραφία κι όχι story....;)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ο,τι θελουμε ψηφιζουμε...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα