• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Φωτογραφικός Διαγωνισμός: Αγαπημένος Προορισμός

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ειναι πολλοι τελικα αυτοι που εχουν κολλημα με τις χιονομπαλες.
Και μια ερωτηση εντος θεματος:οταν ανακοινωθουν και τα αποτελεσματα ,θα υπαρχουν διπλα στα ονοματα των συμμετεχοντων ο αριθμος των ψηφων που εχουν λαβει ή οχι?

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Και μια ερωτηση εντος θεματος:οταν ανακοινωθουν και τα αποτελεσματα ,θα υπαρχουν διπλα στα ονοματα των συμμετεχοντων ο αριθμος των ψηφων που εχουν λαβει ή οχι?
Νομίζω έτσι γίνεται κάθε φορά...

XrisAround

Member
Επόμενο Ταξίδι
.....Κρήτη.....
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΣΛΑΝΔΙΑ - ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ
Πολύ όμορφες φωτογραφίες, ξεχώρισα 7-8, μετά 4-5 και τελικά 3...
...ψήφος εστάλη!!
Καλή επιτυχία σ' όλους.

papaki_land

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μέση Γη
Καλή επιτυχία σε όλους... Πραγματικά πολύ όμορφες φωτό !!!

AERIKO

Member
Επόμενο Ταξίδι
χωρίς χάρτη...
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία ,Γαλ. Πολυνησία
Η ψήφος ερρίφθη!

Kαλή επιτυχία σε όλους !!!!!

thanilios

New Member
Προς το μέλος TRIPAKIAS. Συγγνώμη, αλλά δεν ήξερα πού αλλού να δημοσιεύσω αυτό το μήνυμα.

Tripakia, χιούμορ (θεωρώ ότι) έχω, απλώς μου κακοφάνηκε που κάτω από τη φωτογραφία μου δημοσιεύτηκε σχόλιο "μην τρελαίνεσαι". Όπως και να το κάνεις χτυπάει άσχημα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανες. Δε μου φαίνεται αστείο για σχόλιο διαγωνισμού. Τέλος πάντων, ξέρω ότι δεν έχω ελπίδες να κερδίσω αλλά δεν υπήρχε και λόγος να υποβιβάσεις τη φωτογραφία μου έτσι. Εντάξει, γράφτηκα κατά κύριο λόγο για το διαγωνισμό, δε γνωριζόμαστε, δεν ξέρεις αν έχω χιούμορ ή αν μπορεί να παρεξηγηθώ. Ας μου έστελνες προσωπικό μήνυμα αν ήθελες να γελάσουμε με το σχόλιό σου. Τι να πω, καλή επιτυχία και σε σένα. Φαντάζομαι θα κερδίσεις, έχεις μεγάλο φαν κλαμπ.

Συγγνώμη στους διαχειριστές για την κατάχρηση του χώρου.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ειλικρινα συγγνωμη αν το πηρες τοσο κατακαρδα.
Σε καμμια περιπτωση δεν ηθελα να υποβιβασω οποιαδηποτε φωτογραφια. Αλλωστε τη δικη σου μονο και μονο που την ανοιξα για να τη δω σημαινει πως μου αρεσε και μου δημιουργησε το ενδιαφερον να τη δω καλυτερα.
Και σαφως δεν εξεταζω αν καποιος ειναι νεο ή παλιο μελος οταν θελω να γραψω κατι.
Τωρα το οτι θα κερδισω επειδη εχω μεγαλο Φαν Κλαμπ:shock: (αυτο παλι απο που προκυπτει; Και τι να το κανω, τραγουδιστης ειμαι; ) ελπιζω να μην το εγραψες ως αντιποινα. Δεν ειναι λογος αυτος για να ψηφιστει η φωτογραφια του. Θα μπορουσες να πεις : "επειδη εχεις την καλυτερη φωτο":haha:
Με τον εναν ή με τον αλλον τροπο χαιρομαι που ηρθες στην παρεα μας και περιμενω να ακουσω εντυπωσεις και ιστοριες απο τα ταξιδια σου!
Καλως ηρθες λοιπον!

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Πάρα πολλές πολύ ωραίες φωτογραφίες.
Δεν μπόρεσα να αποφασίσω ποιες είναι οι καλύτερες.
Πρέπει να τις δω πάλι από την αρχή αλλά θα το αφήσω για αύριο.
Καληνύχτα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα