• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΗΠΑ Φτάνουν 15 μέρες για ταξίδι σε Νέα Υόρκη & Πίτσμπεργκ;

anniesweetiepie82

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Καλημέρα σας,

Είναι η πρώτη φορά που ετοιμάζομαι να κάνω ταξίδι προς τις ΗΠΑ. Αφού λέω να το κάνω το βήμα - έχω ένα άγχος με τις μεγάλες πτήσεις (μμμπρρρ) - σκεφτόμουν συνδυαστικά να δω και τη Νέα Υόρκη και το Πιτσμπεργκ. Στο Πιτσμπεργκ μάλιστα έχω διαμονή σε φιλικό σπίτι :) .

Πόσες μέρες χρειάζονται για να δει κανείς τα βασικά στη Νέα Υόρκη; Σκεφτόμουν να περάσω 7-10 μέρες Νέα Υόρκη και μετά να πάω στους φίλους λίγο πιο βόρεια... Αν κατάφερνα να συνδυάσω και καμιά DC καλά θα ήταν.

Ουφ, έχω αγχωθεί πολύ με τον όλο προγραμματισμό. Όποια συμβουλή ευπρόσεκτη καθώς θα καταπραϋνει τόσο την κρίση πανικού που κοντεύει να με πιάσει (σοκ) από όταν το πήρα απόφαση, όσο και το να μην κάνω λάθος και τελικά δεν προλάβω να δω τίποτα, γιατί δύσκολο το βλέπω να ξεκουνηθώ πάλι να πάω προς τα εκεί. Με την Ευρώπη το'χω καλύτερα... Εκτός βέβαια και αν πάθω τέτοιο ντουβτρουτζά με το Big Apple και δεν θέλω να φύγω!

Ευχαριστώ <3

KaterinaJ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Εκτός βέβαια και αν πάθω τέτοιο ντουβτρουτζά με το Big Apple και δεν θέλω να φύγω!
Καλημέρα!
Οσο νάναι ενα ντουβτρουτζα θα τον πάθεις!!
Κατ'αρχάς τί εποχή θα πας και πόσες μέρες συνολικά υπολογίζεις? Εχεις βγάλει εισιτήρια?
Οσο για το ταξίδι μη το σκέφτεσαι καθόλου. Περνάνε τόσο γρήγορα οι ώρες που δεν θα το καταλάβεις.

karfitsa

Member

alice~

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Μια χαρά είναι :) Θα σου πρότεινα να αφιερωσεις τουλάχιστον 9-10 μέρες στην Νεα Υόρκη, αλλά και με 8 π.χ. μια χαρά θα είσαι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα