• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Φρίκη με νέο μακελειό στη Γαλλία

alma

Member
Έλεος για άλλη μια φορά.Και άλλο τρομοκρατικό χτύπημα με τουλάχιστον 84 νεκρούς και ισλαμοφανατισμένο με φορτηγό...Και ξένοι υπήκοοι ανάμεσα στους νεκρούς...

http://www.bbc.com/news/live/world-europe-36799172

http://www.lemonde.fr/police-justic...ion-a-fonce-sur-la-foule_4969598_1653578.html

http://www.newsit.gr/kosmos/Gallia-...re-pezoys-Paidia-anamesa-stoys-nekroys/635595

Despinadmk

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα... <3
Ειναι τοσο στεναχωρο που για ακομα μια φορα εχασαν τη ζωή τους τοσοι ανθρωποι!
Ειναι επισης τοσο εκνευριστικο...που πλεον η ετοιμασια ενος ταξιδιου συνοδευεται απο τοσες ανασφάλειες και φοβο με τόσα που γινονται!

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Ε ναι... είναι πολύ εκνευριστικό που τα πατημένα πτώματα στην παραλιακή της Νίκαιας σε γεμίζουν με τόσες ανασφάλειες και φόβο για το επόμενο ταξίδι σου. Συμπάσχω απεριόριστα στο δράμα σου!

Despinadmk

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα... <3
Γιατι πρεπει παντα καποια πραγματα να τα παρερμηνευουμε τοσο πολυ και να απανταμε με τετοιο τροπο ποτε δεν το καταλαβα! Λες φιλε μου, να ειναι αυτος ο προβληματισμος μου? Λες να μην συμπασχω? Οταν ομως η φυση της δικης σου δουλειας αλλα ενα παραπανω των γονιων σου ειναι τα ταξιδια εσυ κοιμησου ησυχος! Αλλα για να λεμε και του στραβου το δικιο,μεσα απο αυτες τις σημερινες καταστασεις φυσικα κ φοβασαι να ταξιδεψεις εστω και για αναψυχη! Δεν ειναι εκνευριστικο? Η δεν ειναι στεναχωρο που εχουμε καταντησει ετσι? Ο καθενας το αντιλαμβανετε οπως θελει η οσο του βοηθαει ο νους του....η βλεπει μονο το δραμα
Αλλα οχι τις συνεπειες. Αν λοιπον, το ειρωνικο σου μηνυμα σε κανει να νιωθεις πιο ευαισθητος η περισσοτερο "ανθρωπιστης" εγω παω πασο και σου ζητω συγγνωμη!

Last edited:

Evapar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία/Πολυνησία
Τι φρίκη! Τόσες αθώες ζωές στο βωμό ενός τυφλού φανατισμού.
Και πόσο πιο έντονα το βιώνεις όταν το κακό συμβαίνει σε ένα οικείο για σένα μέρος. Αμέσως σκέφτεσαι τους γνωστούς και συναδέλφους που ζουν εκεί, τις τόσες φορές που περπάτησες μαζί τους στο συγκεκριμένο δρόμο...

Despinadmk συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Η ανασφάλεια και ο φόβος δυστυχώς κάνουν τα ταξίδια, ειδικά τα επαγγελματικά που δεν είναι πάντα επιλογή σου, ιδιαίτερα ψυχοφθόρα για όλη την οικογένεια.

Borealis

Member
Πόσο δίκιο έχεις....και το αίμα...σκέτη ανατριχίλα....Απαπα,δεν ξαναπάω εκει!
Άσχετα από το σχόλιο που καταλαβαίνω το νόημα του, η αλήθεια είναι ότι ΠΡΕΠΕΙ και σίγουρα ΘΑ ΠΑΜΕ με την πρώτη ευκαιρία. Σιγά μη φοβηθούμε τα βλαμμένα!

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Και μεσα σε ολα τα χαρουμενα,να και πραξικοπημα στην Τουρκια..μια χαρα παμε!

Drifter

New Member
Βρίσκομαι στη Μασσαλία αυτή τη στιγμή και την επόμενη εβδομάδα πετάω για Αθήνα,αρχίζω να ανησυχώ σοβαρά για την προσωπική μου ασφάλεια αλλά ταυτόχρονα δεν θέλω να με νικήσει ο φόβος και να μην ξαναπάω Γαλλία,μια χώρα την οποία συμπαθώ ιδιαίτερα παρά το ξέφραγο αμπέλι της υπόθεσης.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom