maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Και νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι "περίεργος"Μη βρουν μισό μετρό κενό, αρχίζει το πέρα δώθε
Και νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι "περίεργος"Μη βρουν μισό μετρό κενό, αρχίζει το πέρα δώθε
Δηλώνω κι εγώ δύσπιστη, αλλά αν τα καταφέρει, νομίζω θα τον μνημονεύω μετά από χρόνια...Το καλοκαίρι έρχεται και ο Ιωάννης Τέντες, εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, προανήγγειλε ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην καταλαμβάνονται ολοκληρωτικά οι παραλίες από ομπρέλες, ξαπλώστρες, κανό, σκάφη αναψυχής και θαλάσσια ποδήλατα.
Φρένο στις ξαπλώστρες, στις παραλίες | Άρθρα | Ελευθεροτυπία
Λίγο παραπέρα υπάρχουν και ελέυθερες παραλίες (π.χ. στον Άλιμο, στη Βάρκιζα και στο Λαγονήσι που τα ξέρω σίγουρα). Όποιος θέλει πάει και πληρώνει και χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της καθαρισμένης, οργανωμένης παραλίας, όποιος δε θέλει πάει πιο δίπλα.Αντε να δουμε!!!
Φτανει πια με το φασισμο της ξαπλωστρας!
Εκτός από τις οργανωμένες παραλίες όπως αυτές της Αττικής που αναφέρονται και ανήκουν στον ΕΟΤ, δυστυχώς υπάρχουν κυρίως στα νησιά μας, ελεύθερες θεωρητικά παραλίες στο κοινό, αλλά το μεγαλύτερο μέρος τους έχει καταληφθεί από ξαπλώστρες και ομπρέλες επί πληρωμή.Λίγο παραπέρα υπάρχουν και ελέυθερες παραλίες (π.χ. στον Άλιμο, στη Βάρκιζα και στο Λαγονήσι που τα ξέρω σίγουρα). Όποιος θέλει πάει και πληρώνει και χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της καθαρισμένης, οργανωμένης παραλίας, όποιος δε θέλει πάει πιο δίπλα.
Δεν είναι "φασισμός της ξαπλώστρας" εφόσον υπάρχει η επιλογή... Αντίθετα η "απαγόρευση της ξαπλώστρας" είναι (αντίστροφος) "φασισμός"...
Μέχρι πέρσυ η τιμή ήταν χαμηλότερη. Δε νομίζω να έχει ανέβει τόσο πολύ...«Ακτή Βουλιαγμένης» («Sea Side»): 15 ευρώ τις καθημερινές και 25 ευρώ τα Σαββατοκύριακα. Το εισιτήριο για παιδιά ηλικίας από 13 και πάνω κοστίζει 6,50 ευρώ τις καθημερινές, ενώ τα Σαββατοκύριακα φτάνει για τις ίδιες ηλικίες στα 12,50 ευρώ.
Μεγαλη κουβεντα είπες κλεοπατρα...χαχαχααχαχ!!!!Και οχι μονο οι ομπρελες ...αλλα και οι ρακετοπαικτες στην παραλια της Καλογριας ,Μεσσηνιακη Μανη.
Μπορει και γω να παιζω πολυ ρακετα ...αλλα οποιος εχει παει στην εν λογω παραλια ,ξερει τι εννοω και θα δικαιωσει αυτα που λεω.
Και συ παθως?Μεγαλη κουβεντα είπες κλεοπατρα...χαχαχααχαχ!!!!
Κι εγώ τρομαρα μου...χχαχαχαχα!!!Πολυ καλη ιδέα όντως κ αυτό συμβαίνει και σε μια παραλια στην αιτωλοκαρνανια που πάω...μισή παραλία οργανωμένη ας πούμε με ομπρέλες κλπ και η υπόλοιπη ελεύθερη...Χαλαρα!Και συ παθως?
Η πλακα ειναι οτι το παιζω διπορτο ..και ενοχλω αλλα και ενοχλουμαι
Παντως αυτο που μας μετεφερε η αννυ οτι γινεται στην πατμο..ειναι μια παρα πολυ καλη ιδεα.
μονο που η παλιατζουρα του καθενος φευγει μαζι του σαν ερθει το βραδακυ....δε ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους αλλά αισθητικά τουλάχιστον μάλλον προτιμώ η παραλία να έχει ομοιόμορφες και προσεγμένες ομπρέλες και ξαπλώστρες παρά να βάζει ο καθένας ότι παλιατζούρα, κακογουστιά και διαφημιστική παραφωνία διαθέτει, χώρια τα καρεκλάκια, πτυσσόμενα τραπέζια, ντιβάνια κι εγώ δε ξέρω τι άλλο έχω δει σε παραλίες μη οργανωμένες.
δε ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους αλλά αισθητικά τουλάχιστον μάλλον προτιμώ η παραλία να έχει ομοιόμορφες και προσεγμένες ομπρέλες και ξαπλώστρες παρά να βάζει ο καθένας ότι παλιατζούρα, κακογουστιά και διαφημιστική παραφωνία διαθέτει, χώρια τα καρεκλάκια, πτυσσόμενα τραπέζια, ντιβάνια κι εγώ δε ξέρω τι άλλο έχω δει σε παραλίες μη οργανωμένες.