• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Φρένο στα «καπέλα» κυλικείων πλοίων-αεροδρομίων-αρχ.χώρων

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Γιαυτο αν ειναι και μικρο το ταξιδακι παιρνουμε το καφεδακι πριν μπουμε στο καραβι και τελειωσε η υποθεση ;)
Αντε καιρος ητανε!
Εξου και η εκφραση "το πληρωσα βαπορισιο"
Το εχουν ξεφτιλισει το θεμα πια.
Πολύ σπάνια εώς ποτέ αγοράζω κάτι απο χώρους αναμονής πλοίων-μέσα απο πλοίο ή απο αεροδρόμια... Εννοώ απο ελληνικά αεροδρόμια.
να ρωτήσω κάτι εσάς ειδικά για πλοία? έχετε εμπειρία από πλοίο που δεν τηρείται? γιατί σε ολα τα πλοία που πήρα την τελευταία χρονιά (και ήταν κάμποσα..) τηρούνταν και παρατηρούνταν οι τιμές αυτές. μόνο μία φορά μου είπαν ότι το τοστ είχε τελειώσει και είχαν μόνο σάντουιτς (των 3Ε)αλλά μετά τη διαμαρτυρία μου χρεωθηκε ως τοστ και μου ζήτησαν και συγνώμη.
τα ίδια και σε ιδιωτικό νοσοκομείο. τηρούνταν κανονικά χωρίς να ξέρω αν είχαν υποχρέωση. μήπως ήμουν στη Σουηδία και μπερδεύτηκα?:haha:

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Όσον αφορά στον καφέ, το πρόβλημα συνήθως με τα πλοία (και όχι όλα) δεν είναι η τιμή, αλλά η ποιότητα που είναι επιεικώς απαράδεκτη.

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
να ρωτήσω κάτι εσάς ειδικά για πλοία? έχετε εμπειρία από πλοίο που δεν τηρείται? γιατί σε ολα τα πλοία που πήρα την τελευταία χρονιά (και ήταν κάμποσα..) τηρούνταν και παρατηρούνταν οι τιμές αυτές. μόνο μία φορά μου είπαν ότι το τοστ είχε τελειώσει και είχαν μόνο σάντουιτς (των 3Ε)αλλά μετά τη διαμαρτυρία μου χρεωθηκε ως τοστ και μου ζήτησαν και συγνώμη.
τα ίδια και σε ιδιωτικό νοσοκομείο. τηρούνταν κανονικά χωρίς να ξέρω αν είχαν υποχρέωση. μήπως ήμουν στη Σουηδία και μπερδεύτηκα?:haha:
στα κρητικά που ταξιδεύω ισχύει το 1,60 στον ελληνικό, όταν κάθεσαι στο μπάρ. όταν στον σερβίρουν έχει άλλη τιμή

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
αυτό το διπλό εσπρέσο είναι ελληνική πατέντα ή υπάρχει και στην Ιταλία;
Υπάρχει παντού. Ο σωστός espresso βγαίνει από τη μηχανή πάντα σε 2 shots ταυτόχρονα - και είτε γίνεται διπλός, είτε 2 μονοί, είτε ο ένας χύνεται (οκ, σε κάποιες Ελληνικές καφετέριες μένει για τον επόμενο...)

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Υπάρχει παντού. Ο σωστός espresso βγαίνει από τη μηχανή πάντα σε 2 shots ταυτόχρονα - και είτε γίνεται διπλός, είτε 2 μονοί, είτε ο ένας χύνεται (οκ, σε κάποιες Ελληνικές καφετέριες μένει για τον επόμενο...)
ΕΦΧ. να κι άλλο που δεν ήξερα!!

_antonis_

Member
Α δεν έχω μεγάλη εμπειρία, μόνο στο...Πρέβελη έχω μπεί και εκεί σπάνια. Πάντως το τοστάκι και τον καφέ τα έχουν φτηνά, γι'αυτό και έχω πάρει. Παλαιότερα που σπουδαζα και έμπαινα στης Μινόαν ή φαντάρος που έπαιρνα διάφορα πλοία, δεν έτρωγα-δεν έπινα!! :D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom