_antonis_
Member
Ακριβώς... Αλλη μια ετήσια επανάληψη...Κάθε χρόνο τα ίδια,έναρξη της τουριστικής περιόδου και θυμηθήκανε να εφαρμόσουνε την αγορανομική διάταξη..
Ακριβώς... Αλλη μια ετήσια επανάληψη...Κάθε χρόνο τα ίδια,έναρξη της τουριστικής περιόδου και θυμηθήκανε να εφαρμόσουνε την αγορανομική διάταξη..
Γιαυτο αν ειναι και μικρο το ταξιδακι παιρνουμε το καφεδακι πριν μπουμε στο καραβι και τελειωσε η υποθεση
Αντε καιρος ητανε!
Εξου και η εκφραση "το πληρωσα βαπορισιο"
Το εχουν ξεφτιλισει το θεμα πια.
να ρωτήσω κάτι εσάς ειδικά για πλοία? έχετε εμπειρία από πλοίο που δεν τηρείται? γιατί σε ολα τα πλοία που πήρα την τελευταία χρονιά (και ήταν κάμποσα..) τηρούνταν και παρατηρούνταν οι τιμές αυτές. μόνο μία φορά μου είπαν ότι το τοστ είχε τελειώσει και είχαν μόνο σάντουιτς (των 3Ε)αλλά μετά τη διαμαρτυρία μου χρεωθηκε ως τοστ και μου ζήτησαν και συγνώμη.Πολύ σπάνια εώς ποτέ αγοράζω κάτι απο χώρους αναμονής πλοίων-μέσα απο πλοίο ή απο αεροδρόμια... Εννοώ απο ελληνικά αεροδρόμια.
στα κρητικά που ταξιδεύω ισχύει το 1,60 στον ελληνικό, όταν κάθεσαι στο μπάρ. όταν στον σερβίρουν έχει άλλη τιμήνα ρωτήσω κάτι εσάς ειδικά για πλοία? έχετε εμπειρία από πλοίο που δεν τηρείται? γιατί σε ολα τα πλοία που πήρα την τελευταία χρονιά (και ήταν κάμποσα..) τηρούνταν και παρατηρούνταν οι τιμές αυτές. μόνο μία φορά μου είπαν ότι το τοστ είχε τελειώσει και είχαν μόνο σάντουιτς (των 3Ε)αλλά μετά τη διαμαρτυρία μου χρεωθηκε ως τοστ και μου ζήτησαν και συγνώμη.
τα ίδια και σε ιδιωτικό νοσοκομείο. τηρούνταν κανονικά χωρίς να ξέρω αν είχαν υποχρέωση. μήπως ήμουν στη Σουηδία και μπερδεύτηκα?
Υπάρχει παντού. Ο σωστός espresso βγαίνει από τη μηχανή πάντα σε 2 shots ταυτόχρονα - και είτε γίνεται διπλός, είτε 2 μονοί, είτε ο ένας χύνεται (οκ, σε κάποιες Ελληνικές καφετέριες μένει για τον επόμενο...)αυτό το διπλό εσπρέσο είναι ελληνική πατέντα ή υπάρχει και στην Ιταλία;
ΕΦΧ. να κι άλλο που δεν ήξερα!!Υπάρχει παντού. Ο σωστός espresso βγαίνει από τη μηχανή πάντα σε 2 shots ταυτόχρονα - και είτε γίνεται διπλός, είτε 2 μονοί, είτε ο ένας χύνεται (οκ, σε κάποιες Ελληνικές καφετέριες μένει για τον επόμενο...)
Α δεν έχω μεγάλη εμπειρία, μόνο στο...Πρέβελη έχω μπεί και εκεί σπάνια. Πάντως το τοστάκι και τον καφέ τα έχουν φτηνά, γι'αυτό και έχω πάρει. Παλαιότερα που σπουδαζα και έμπαινα στης Μινόαν ή φαντάρος που έπαιρνα διάφορα πλοία, δεν έτρωγα-δεν έπινα!!να ρωτήσω κάτι εσάς ειδικά για πλοία? έχετε εμπειρία από πλοίο που δεν τηρείται? γιατί σε ολα τα πλοία που πήρα την τελευταία χρονιά (και ήταν κάμποσα..) τηρούνταν και παρατηρούνταν οι τιμές αυτές. μόνο μία φορά μου είπαν ότι το τοστ είχε τελειώσει και είχαν μόνο σάντουιτς (των 3Ε)αλλά μετά τη διαμαρτυρία μου χρεωθηκε ως τοστ και μου ζήτησαν και συγνώμη.
τα ίδια και σε ιδιωτικό νοσοκομείο. τηρούνταν κανονικά χωρίς να ξέρω αν είχαν υποχρέωση. μήπως ήμουν στη Σουηδία και μπερδεύτηκα?