• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Γενικά Φαγητο στα αεροπλανα

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Έτσι οπως εχει παει το εισιτηριο Αθηνα Θεσνικη 2 πακετα επρεπε να δινουν!🤩
Ε βεβαια. Ακους εκει 53€. Καλυτερα με κτελ 7 ωρες και 45€…που σου δινουν και γευμα. Ονειρικο.
IMG_1659.jpeg
IMG_1659.jpeg

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Business να υποθέσω, γιατί στην δική μας ούτε πιατακια ούτε δισκάκια. Ένα πολυσπορο μινιατουρα ψωμάκι με γαλοπούλα τυρί σε σελοφαν και μια φέτα κέικ πορτοκάλι. Ο καφές σε διπλό χάρτινο καλός.

annoula

Member
Ε βεβαια. Ακους εκει 53€. Καλυτερα με κτελ 7 ωρες και 45€…που σου δινουν και γευμα. Ονειρικο.
View attachment 485268 View attachment 485268
Πάντα τετοια σου ευχομαι! Εγώ τις μέρες και ώρες που θέλω δεν βρίσκω οικονομικά. Όλο το διάστημα απο Σεπτέμβρη ως Δεκέμβρη δεν βρηκα πηγαινε ελα κατω απο 180 Ε. Αν είσαι και περισσότερα άτομα είναι διόλου ευκαταφρόνητο το ποσό που χρειάζεσαι καθε φορά. Επίσης χρειάζομαι βαλίτσα. Ο καθένας όπως το βλέπει.

Last edited:

paefstra

Member
Πάντα τετοια σου ευχομαι! Εγώ τις μέρες και ώρες που θέλω δεν βρίσκω οικονομικά. Όλο το διάστημα απο Σεπτέμβρη ως Δεκέμβρη δεν βρηκα πηγαινε ελα κατω απο 180 Ε. Αν είσαι και περισσότερα άτομα είναι διόλου ευκαταφρόνητο το ποσό που χρειάζεσαι καθε φορά. Επίσης χρειάζομαι βαλίτσα. Ο καθένας όπως το βλέπει.
Τα τελευταια 2 χρονια Δεκεμβρη με βαλιτσα μονο με ΚΤΕΛ γιατι φευγει απο το κεντρο Αθηνας και κανει 6 ωρες χωρις πηγαινε ελα αεροδρομιο. Το κυριοτερο, εχεις ανοιχτη επιστροφη. Ακομη κι αν την κλεισεις, μπορεις μια ωρα πριν να φυγεις με το προηγουμενο λεωφορειο γιατι ετσι σε βολεψε τελικα.
Αυτη η ευελιξια δεν πληρωνεται.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Business να υποθέσω, γιατί στην δική μας ούτε πιατακια ούτε δισκάκια. Ένα πολυσπορο μινιατουρα ψωμάκι με γαλοπούλα τυρί σε σελοφαν και μια φέτα κέικ πορτοκάλι. Ο καφές σε διπλό χάρτινο καλός.
Ακου αλητεια. Να δινεις 50€ και ουτε χαβιαρι ουτε καν μια πικολα ντομ περινιον.
IMG_1675.jpeg

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.789
Μέλη
39.519
Νεότερο μέλος
PanosZ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom