annoula
Member
Έτσι οπως εχει παει το εισιτηριο Αθηνα Θεσνικη 2 πακετα επρεπε να δινουν!Δεν το διευκρίνισα… 2 Μεμονωμένα μπισκότα εννοούσα. Όχι 2 συσκευασίες
Έτσι οπως εχει παει το εισιτηριο Αθηνα Θεσνικη 2 πακετα επρεπε να δινουν!Δεν το διευκρίνισα… 2 Μεμονωμένα μπισκότα εννοούσα. Όχι 2 συσκευασίες
σωπάτε βγαλαν προσφοράΈτσι οπως εχει παει το εισιτηριο Αθηνα Θεσνικη 2 πακετα επρεπε να δινουν!
Ε βεβαια. Ακους εκει 53€. Καλυτερα με κτελ 7 ωρες και 45€…που σου δινουν και γευμα. Ονειρικο.Έτσι οπως εχει παει το εισιτηριο Αθηνα Θεσνικη 2 πακετα επρεπε να δινουν!
Business να υποθέσω, γιατί στην δική μας ούτε πιατακια ούτε δισκάκια. Ένα πολυσπορο μινιατουρα ψωμάκι με γαλοπούλα τυρί σε σελοφαν και μια φέτα κέικ πορτοκάλι. Ο καφές σε διπλό χάρτινο καλός.Αιγαίου ATH - IST
View attachment 478843
Πάντα τετοια σου ευχομαι! Εγώ τις μέρες και ώρες που θέλω δεν βρίσκω οικονομικά. Όλο το διάστημα απο Σεπτέμβρη ως Δεκέμβρη δεν βρηκα πηγαινε ελα κατω απο 180 Ε. Αν είσαι και περισσότερα άτομα είναι διόλου ευκαταφρόνητο το ποσό που χρειάζεσαι καθε φορά. Επίσης χρειάζομαι βαλίτσα. Ο καθένας όπως το βλέπει.Ε βεβαια. Ακους εκει 53€. Καλυτερα με κτελ 7 ωρες και 45€…που σου δινουν και γευμα. Ονειρικο.
View attachment 485268 View attachment 485268
Τα τελευταια 2 χρονια Δεκεμβρη με βαλιτσα μονο με ΚΤΕΛ γιατι φευγει απο το κεντρο Αθηνας και κανει 6 ωρες χωρις πηγαινε ελα αεροδρομιο. Το κυριοτερο, εχεις ανοιχτη επιστροφη. Ακομη κι αν την κλεισεις, μπορεις μια ωρα πριν να φυγεις με το προηγουμενο λεωφορειο γιατι ετσι σε βολεψε τελικα.Πάντα τετοια σου ευχομαι! Εγώ τις μέρες και ώρες που θέλω δεν βρίσκω οικονομικά. Όλο το διάστημα απο Σεπτέμβρη ως Δεκέμβρη δεν βρηκα πηγαινε ελα κατω απο 180 Ε. Αν είσαι και περισσότερα άτομα είναι διόλου ευκαταφρόνητο το ποσό που χρειάζεσαι καθε φορά. Επίσης χρειάζομαι βαλίτσα. Ο καθένας όπως το βλέπει.
Ακου αλητεια. Να δινεις 50€ και ουτε χαβιαρι ουτε καν μια πικολα ντομ περινιον.Business να υποθέσω, γιατί στην δική μας ούτε πιατακια ούτε δισκάκια. Ένα πολυσπορο μινιατουρα ψωμάκι με γαλοπούλα τυρί σε σελοφαν και μια φέτα κέικ πορτοκάλι. Ο καφές σε διπλό χάρτινο καλός.
Ακριβο. Για Βουδαπεστη 45.Ακου αλητεια. Να δινεις 50€ και ουτε χαβιαρι ουτε καν μια πικολα ντομ περινιον.
View attachment 485270