coolalexis
Member
Ήσουν κατατοπιστικότατος...σ'ευχαριστώ.
Το κάμπινγκ δυστυχώς είναι από τα χειρότερα που έχω μείνει. Καλύτερα ξανασκέψου το...Σκεφτόμαστε για κάμπινγκ το καλοκαίρι. Ξέρεις τίποτα για το τοπικό κάμπινγκ;
Κακή ιδέα αυτή. Δεν ξέρω κατά πόσον έχει δρομολόγια αργά για να πας και - ακόμα χειρότερα - να γυρίσεις από την χώρα. Τουλάχιστον νοικιάστε μηχανάκι...13 με 17 θα βρισκομαι στην φολεγανδρο. Κλεισαμε εισιτηρια με το γρηγορο και ετσι αμαξι δεν θα παρουμε ελπιζω βεβαια η συγκοινωνια να ειναι καλη! Θα μεινουμε στον καραβοσταση "δυστυχως" (θελαμε να μεινουμε στην χωρα) αλλα κλεισαμε αργα....
Καλύτερα να πάρεις τηλέφωνο στο ξενοδοχείο να ρωτήσεις για τις συγκοινωνίες (μέχρι τι ώρα είναι από εκεί που θα μείνετε για χώρα και αντίστροφα). Βέβαια έχει και ταξί αλλά κάθε μέρα, δύο φορές την ημέρα δεν λέει.Χωρις διπλωμα δυσκολο μου φαινεται να μας δωσει καποιος...
Σε ευχαριστώ!Αλεξανδρε παρα πολυ χρησιμες και λεπτομερεις οι πληροφοριες σου.
Οταν ημουν μικροτερη την ειχα τη Φολεγανδρο πολυ ψηλα ,αλλα βλεπω οτι απο παραλιες δε λεει και πολλα (οι παραλιες ειναι ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κεφαλαιο και κριτηριο για μενα στα νησια).Επισης διαπιστωνω οτι ειναι πολυ μικρη και θα βαριομουν ευκολα .Πιστευω οτι θα μπορουσα να συνδυασω μια διημερη επισκεψη απο ενα αλλο ,κοντινο νησι.
Υπέροχες, μεγάλες (αλλά κ πιο μικρές) αμμουδιές (ανοργάνωτες βέβαια) με πεντακάθαρα νερά κ κατάλευκα γραφικότατα ξωκλήσια από πάνω έχει η Ανάφη! Σε κάποιες μπορεί να κάνει κανείς κ γυμνισμό αν θέλει ή ελεύθερο κάμπινγκ. όλες αυτές βρίσκονται στο νότιο τμήμα του νησιού κ είναι απάνεμες (ακόμη κ αν φυσάει στη χώρα). Στις παραλίες πας είτε με δικό σου μέσο είτε με το πουλμανάκι του νησιού που κάνει πολύ τακτικά δρομολόγια ως αργά! Σε δύο απ αυτές μάλιστα υπάρχει κ κοντινή ταβέρνα με πεντανόστιμο κ πολύ φθηνό (!) παραδοσιακό φαγητό -ολόφρεσκα θαλασσινά, μαγειρευτά κ όχι μόνο! (Γενικά στην Ανάφη όπου κ να πας γλείφεις τα δάχτυλά σου με το φαγητό κ πληρώνεις ελάχιστα στις περισσότερες περιπτώσεις!)Εξαρτάται από το τι ζητάει ο καθένας. Εμένα π.χ. μου αρέσουν οι αμμουδιές, άρα Φολέγανδρο δύσκολα θα ξαναπήγαινα.