javier manos
New Member
Στα ακτοπλοϊκά ισχυει ακόμα η φοιτητική έκπτωση με την ένδειξη πασου?
Last edited by a moderator:
50% είναι(ήταν μέχρι πέρυσι) η έκπτωση.σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,μήπως ξέρεις και πόσο % είναι η μείωση?
Λίγο παλιά η ερώτηση αλλά μιας και την βρήκα απαντάω!Καλησπέρα σας! Γνωρίζει κανείς αν ισχύει το φοιτητικό πάσο από το ΕΑΠ (Ανοιχτό Πανεπιστήμιο) για ακτοπλοϊκά δρομολόγια της Blue Star? Σε μια έρευνα μου στο διαδίκτυο βρήκα σε άλλους να το δέχονται και σε άλλους όχι. http://travel.viva.gr/ferries/blue-star-ferries/policy
Βρήκα το παραπάνω link αλλά σε κάποιους φοιτητές δεν το δέχτηκαν... Ευχαριστώ!!
Σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις. Τελικά κι εγώ έκοψα κανονικά το φοιτητικό και δεν μου έλεγξαν το πάσο καθόλου. Λίγο φοβήθηκα κατά την είσοδο στο πλοίο μήπως δεν το δεχθούν αλλά όλα οκ.Λίγο παλιά η ερώτηση αλλά μιας και την βρήκα απαντάω!
Πέρυσι τα ακτοπλοϊκά τα κλείσαμε μέσω ίντερνετ, δεν θυμάμαι καν τις εταιρειες όμως (ήταν Αθήνα-Σαντορίνη, Σαντορίνη-Μήλος, Μήλος-Αθήνα). Μόνο για το ένα από τα τρία εισιτήρια έλεγε ότι δικαιούται και ο κάτοχος πάσο του εαπ, ενώ τα άλλα δύο έλεγαν απλά ότι χρειάζεσαι πάσο, χωρίς άλλες λεπτομέρειες. Εγώ έχω πάσο εκπα και ο φίλος μου εαπ, τελικα τα κλείσαμε όλα φοιτητικά και χωρίς τύψεις. Στην τελική θα το παίζαμε αθώα σπουργίτια και ας πληρώναμε την διαφορά (φασαρίες και φωνές δεν είναι του στυλ μου σίγουρα). Για να καταλήξω εμένα μου έλεγξαν το πάσο και στα τρία πλοία (είμαι 30 και έμπαινα κανονικά από την πόρτα για τους επιβάτες), του φίλου μου που ειναι 37 (όσο να ναι κάνει πιο μπαμ για μη φοιτητής), ο οποίος έμπαινε με το αμάξι, δεν του έλεγξαν ούτε μια φορά το πασό!! Κατ'εμε τεράστια αδικία να μην δέχονται εαπ, πάντως πιστεύω αν τον έλεγχαν θα του την έλεγαν.