2024: Που πηγαμε;

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Από ταξιδιωτικής σκοπιάς η χρονιά πήγε εξαιρετικά (σε σχέση με τα δεδομένα και τις προσδοκίες μου)

Γενάρης:
🇸🇬 Σιγκαπούρη
🇻🇳 Βιετνάμ
🇲🇾 Μαλαισία
Μάρτιος:
🇪🇸 Βαρκελώνη
Μάιος:
🇬🇷 Αθήνα
Αύγουστος:
🇳🇴 Νορβηγία-'Οσλο-φιορδ
🇸🇪 Στοκχόλμη
🇧🇬 Σόφια
Σεπτέμβριος:
🇧🇬 Σόφια (ξανά)
Οκτώβριος:
🇬🇷 Αθήνα
Νοέμβριος:
🇧🇬 Σόφια (πάλι;;;;) και Φιλιππούπολη
🇩🇪 Νυρεμβέργη
🇨🇿 Πράγα
🇸🇰 Μπρατισλάβα
Δεκέμβριος:
στο σπίτι μου!

Προσπαθώ να κάνω ένα μεγάλο ταξίδι κάθε χρόνο, φέτος έκανα ένα 20μερο στην Ασία και ένα επίσης επικό το καλοκαίρι στη Νορβηγία, είμαι πολύ ευχαριστημένη κ αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσω εξίσου δυναμικά το 2025.
Εύχομαι καλά ταξίδια σε όλους μας υγεία κ πάλι υγεία και το πιο σημαντικό να νιώθουμε γεμάτοι ακόμα κ όταν δεν ταξιδεύουμε!

paefstra

Member
Πασχα 4 μερες Γενευη Ελβετια , Ανσι, Λυον Γαλλια
Ιουνης 4 μερες Τορινο Ιταλια
Ιουλης 6 μερες Στοκχολμη Μαλμε Σουηδια και Κοπεγχαγη Δανια
Αυγουστος 6 μερες Βελγιο Βαλλονια, Μααστριχτ Ολλανδια, Αααχεν Γερμανια
Νοεμβρης 3 μερες Νικαια και Μεντον Γαλλια
Συνολικα 8 χωρες, καμια κανουρια
2 ταξιδια βορεια Ελλαδα γα λιγες μερες.
Εξαργυρωσα 85.000 μιλια για 9 πτησεις Aegean για μενα και συνοδους και χωρις μιλια αλλες 6 πτησεις με αλλες εταιρειες για μενα και συνοδους και 1 πτηση με προγραμμα genairation. Φετος μεση τιμη ανα πτηση στα 34 ευρω λογω εξαργυρωσης μιλιων και early booking στς αλλες.

Last edited:

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Σε ρώτησε κανείς ?
,
,
,
,
,
:innocent::rolleyes::heart::rolleyes::innocent:

Υ.Γ Καλα Χριστούγεννα αγαπημένη :heart: χιούμορ κάνω, χιούμορ.

paefstra

Member
Σε ρώτησε κανείς ?
,
,
,
,
,
:innocent::rolleyes::heart::rolleyes::innocent:

Υ.Γ Καλα Χριστούγεννα αγαπημένη :heart: χιούμορ κάνω, χιούμορ.
Θελω να εχω αρχειο ποσα μιλια χρειαστηκα το 2024 γιατι το 2025 κλεινω με κωδικους next καποιες μακρινες ευρωπαικες πτησεις και περιμενω να δω αν πεφτει πολυ η εξαρτηση απο τα μιλια και χρειαζεται να μαζευω λιγοτερα.

tatooine

Member
Θελω να εχω αρχειο ποσα μιλια χρειαστηκα το 2024 γιατι το 2025 κλεινω με κωδικους next καποιες μακρινες ευρωπαικες πτησεις και περιμενω να δω αν πεφτει πολυ η εξαρτηση απο τα μιλια και χρειαζεται να μαζευω λιγοτερα.
Άνοιξα ένα νήμα με πόσα μίλια καταναλώσαμε το 2024.

paefstra

Member
Άνοιξα ένα νήμα με πόσα μίλια καταναλώσαμε το 2024.
Ο γιος μου τρωει τα δικα μου. Δεν ειναι σημαντικη πληροφορια αν δεν συνοδευεται απο την τελικη εξοικονομηση, που φετος ηταν θεαματικη για τα ευρωπαικα ταξιδια του καλοκαιριου. Αλλος κλεινει για 4-5 ατομα οικογενεια και μαζευει απο νοικοκυριο 4-5 ατομων. Και αλλος χρεωνει τα εξοδα επιχειρησης η εταιρειας και μαζευει πληθος και τρωει πληθος.

Last edited:

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Αναφέρεσαι σε μίλια κανονικά ή σε πόντους?? Εγώ όσο μπορώ πλέον χρησιμοποιώ τους πόντους αντί για μίλια αν κ δεν έχει ίδιες ευκολίες

Επόμενο Ταξίδι
Αυστρία , Βιέννη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
2024 :heart:

Ιανουάριος : Ναύπακτος
Ιούλιος : Αγκίστρι
Ιούλιος : Καλαμάτα
Αύγουστος : Tήνος
Σεπτέμριος : Mπαλί
Νοέμβριος : Θεσσαλονίκη & Καβάλα
και ...
προγραματισμένο ταξίδι για τις πρώτες ημέρες του Γενάρη 2025 : Βιέννη !

vikara

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Υποδεχθηκαμε το 2024 στην Πετρα Ολύμπου, πήγαμε Βαρκελώνη και Βαλεθια τον Ιανουάριο ,πήγαμε Σκιάθο το Πασχα, πήγαμε καλοκαιρινό τουρ σε όλο το μήκος και το πλάτος της Θράκης τον Αύγουστο, πήγαμε Σαμοθράκη λίγο πριν μας φύγει το καλοκαίρι, πήγαμε Κρακοβία,Βαρσοβία και Βροτσλαβ τον Σεπτέμβρη, πήγαμε Μπολονια, Φορλι και Σιένα επίσης τον Σεπτέμβρη, πήγαμε Νέα Υόρκη τον Οκτώβρη και θα πάμε Ξάνθη για Χριστούγεννα! Πήγαμε-πήγαμε, καλά να είμαστε να συνεχίσουμε να πηγαινουμε και την καινούργια χρονια:trekker:

2024, τέλεια ταξιδιωτική χρονιά με πολλούς προορισμούς που ήταν στη λίστα εδώ και πολύ καιρό αλλά και τα πρώτα μου ταξίδια σε Νότια Αμερική και Ασία:

Ιανουάριος: 5 μέρες Μέξικο Σίτι (+ μονοήμερη Τεοτιχουακάν), η πόλη έρωτας με την πρώτη ματιά
Μάρτιος: Πρώτη φορά στη Νότια Αμερική με 4 μέρες στην πολύ ενδιαφέρουσα Καρταχένα της Κολομβίας, που ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μου.
Ιούνιος: Πρώτη φορά Ασία και ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα με 5 μέρες στο πραγματικά υπέροχο Ουζμπεκιστάν (Μπουκάρα και Σαμαρκάνδη) + μικρό μπόνους το 24ωρο layover στο (λιγότερο υπέροχο) Άμπου Ντάμπι
Ιούλιος: ένα πολύ ωραίο τριήμερο στην Κύθνο
Αύγουστος: Οι κλασικές δύο εβδομάδες στα Χανιά
Σεπτέμβριος: επίσκεψη φίλων στο Σικάγο, όπου μένω, το οποίο το μετράω ως "ταξίδι" κι ας ειναι στην πόλη μου επειδή πέρασα κι εγώ μια εβδομάδα ως τουρίστας μαζί τους
Νοέμβριος: ένα ακόμη όνειρο που έγινε πραγματικότητα με ταξίδι στη Γουατεμάλα: μαγική λίμνη Ατιτλάν, Αντίγουα, και το ηφαίστειο Ακατενάνγκο, απ όπου είδαμε το ηφαίστειο Φουέγκο να εκρύγνυεται

Το 2025 συνεχίζουμε δυναμικά με Ιαπωνία το Μάιο

mysteredgar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή
Ταξίδι-Όνειρο
Κιλιμάντζαρο
Ιανουάριος - Ντύσσελντορφ

Φεβρουάριος - Αθήνα

Μάρτιος - Φινλανδία(Λαπωνία, Ελσίνκι), Βερολίνο

Μάιος - Ταλίν, Ελσίνκι(2η φορά για δουλειά)

Ιούνιος - Αθήνα, Ισπανία (Χώρα των Βάσκων, Καντάβρια)

Ιούλιος - Άμστερνταμ

Οκτώβριος - Αυστραλία (Μελβούρνη και Μεγάλος Κοραλλιογενής Ύφαλος), Νέα Ζηλανδία (Βόρειο Νησί)

Νοέμβριος - Λονδίνο

Δεκέμβριος - Μόναχο

Απολογισμός χρονιάς με 3 καινούριες χώρες, 2 καινούρια χόμπυ(καταδύσεις και σερφ) και αρκετές συναυλίες.Εφαγα 100κ μιλά για Αυστραλία και επιστροφή από Νέα Ζηλανδία.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.740
Μέλη
39.475
Νεότερο μέλος
Drnv

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom