Φλώρινα η Ζαγοροχώρια;

Thanos92

Member
Μηνύματα
1.974
Likes
6.438
Επόμενο Ταξίδι
Βαλτική
Καλησπέρα στην παρέα. Έχοντας διαθέσιμο τον κοινωνικό τουρισμό, θέλουμε τον Ιανουάριο 2025 να πάμε σε έναν από τους 2 προορισμούς.

Στα Ζαγοροχώρια έχουμε ξανά πάει πριν 9 χρόνια και πραγματικά ήταν υπέροχα. Θεωρώ, πως πλέον θα τα δούμε και θα τα χαρούμε ποιο καλά από τότε. Επίσης, αν τελικά πάμε Ζαγοροχώρια, θα συνδιάσουμε τα Ιωάννινα αλλά και το Μέτσοβο όπου δεν έχουμε πάει σε κανένα από τα 2.

Στην Φλώρινα, που κατά κύριο λόγο θα πηγαίναμε για το Νυμφαίο αλλά και για τους γύρο προορισμούς, δεν έχουμε πάει και θα ήταν ευκαιρία να δούμε και κάτι άλλο. Από την άλλη, τα καταλύματα του κοινωνικού, είναι 3 και κανένα από αυτά δεν είναι στο Νυμφαιο.

Οι ημέρες διαμονής θα είναι σίγουρα 4 βράδια.
 

tol_pap

Member
Μηνύματα
416
Likes
466
Επόμενο Ταξίδι
Αγγλία
Ταξίδι-Όνειρο
Πανόραμα Β. Αμερικής!!!
Μπορείς να μείνεις Καστοριά και από εκεί να κάνεις ημερήσιες εκδρομές σε φλωρινα πρεσπες χιονοδρομικό βιτσιου ή βίγλας νυμφαιο οινοποιεία αμυνταιου ακόμη και Κοζάνη και γρεβενα
 

alma

Member
Μηνύματα
3.996
Likes
16.824
Έχω πάει πολλές φορές κ σε Ζαγοροχώρια κ σε Φλώρινα.

Τα Ζαγοροχώρια είναι μερικές δεκάδες κ απίστευτα γραφικά κ cozy με υπέροχες ταβέρνες κ καφετέριες,ούτε σε 4-5 επισκέψεις δεν τα εξαντλείς.

Από την άλλη η Φλώρινα είναι πόλη,με ό,τι αυτό συνεπάγεται.Έχει γραφικά μέρη, αρχοντικά επιβλητικά(δυστυχώς όχι όλα αναστηλωμένα)...

Κοινώς πιο όμορφα για μένα τα Ζαγοροχώρια , αλλά η Φλώρινα μπορεί κ αυτή να γίνει βάση για όμορφα μέρη τριγύρω.Η Καστοριά είναι πιο ωραία πόλη βέβαια.
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.872
Likes
9.876
Ζαγοροχωρια δαγκωτο! Οχι μονο ειναι πανεμορφα τα ιδια αλλα και οι γυρω εξορμησεις σε Ιωαννινα, Μετσοβο, Κονιτσα υπεροχες επισης.
Απο την μερια της Φλωρινας δεν μου αρεσε παρα μονο το Νυμφαιο… Ουτε καν οι Πρεσπες… «βαρυ» μερος «ενεργειακα» για τα γουστα μου
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.527
Μηνύματα
899.154
Μέλη
39.244
Νεότερο μέλος
ifi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom