• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Φλωρεντία - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

marianino

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οποιοδήποτε!!
σας ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκρισή σας ,... η αλήθεια είναι οτι περίμενα τις τιμές πιο οικονομικές ,... μήπως τελικά συμφέρει με αυτά τα χρήματα να νοικίασεις αυτοκίνητο και να έχεις και την αυτονομία σου?

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
σας ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκρισή σας ,... η αλήθεια είναι οτι περίμενα τις τιμές πιο οικονομικές ,... μήπως τελικά συμφέρει με αυτά τα χρήματα να νοικίασεις αυτοκίνητο και να έχεις και την αυτονομία σου?
Αν μείνετε μόνο Φλωρεντία δε νομίζω πως συμφέρει, γιατί θα πληρώνεις τζάμπα αυτοκίνητο και πάρκινγκ. Αν έχετε σκοπό να κάνετε βόλτες στην Τοσκάνη τότε ναι.
Το πλάνο είναι οπωσδήποτε για Φλωρεντία; Γιατί πολύ πιο φτηνά μπορείτε να πάτε Κόμο.

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Στην περίπτωση που θέλεις να γυρίσεις τη Φλωρεντία- μιλάω και για τα περίχωρα όχι μόνο την πόλη, τότε ίσως να κοίταζες και την περίπτωση του αυτοκινήτου. Αν παραμείνετε ωστόσο μόνο Φλωρεντία, το τρένο είναι ok. Δες πόσο θα σου πάει το συνολικό μπάτζετ- αεροπορικά- διαμονή και αποφασίζεις στη συνέχεια.

marianino

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οποιοδήποτε!!
Αν μείνετε μόνο Φλωρεντία δε νομίζω πως συμφέρει, γιατί θα πληρώνεις τζάμπα αυτοκίνητο και πάρκινγκ. Αν έχετε σκοπό να κάνετε βόλτες στην Τοσκάνη τότε ναι.
Το πλάνο είναι οπωσδήποτε για Φλωρεντία; Γιατί πολύ πιο φτηνά μπορείτε να πάτε Κόμο.
Το βασικό πλάνο είναι η Φλωρεντία αλλά 4 μέρες μόνο στην Φλωρεντία δεν είναι πολλές ?.. έλεγα μήπω κάνουμε και εκδρομόυλες στις γύρω περιοχές...μόνο που ακόμα δεν έχω δέι τι αξίζει να δείς εκεί γυρω..:bleh:

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Όπως σου είπαν και παραπάνω αν θα έχετε μέρες να γυρίσετε την Τοσκάνη,τότε δες τη λύση αυτοκίνητο...Διαφορετικά τη Φλωρεντία την γυρίζεις και χωρίς...
Με τα χρήματα που χρειάζεσαι για το τραίνο,ψάξε ανάλογα και με τις ώρες άφιξης και αναχώρισής σου απ το Μιλάνο,μήπως βρείς κάποια low budget πτήση για Φλωρεντία που πιστεύω να βρείς..

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Το βασικό πλάνο είναι η Φλωρεντία αλλά 4 μέρες μόνο στην Φλωρεντία δεν είναι πολλές ?.. έλεγα μήπω κάνουμε και εκδρομόυλες στις γύρω περιοχές...μόνο που ακόμα δεν έχω δέι τι αξίζει να δείς εκεί γυρω..:bleh:
Αν σ' αρέσουν τα μουσεία, μπορεί να είναι και λίγες οι 4 μέρες...

gogo85

New Member
Δρομολόγια φυσικά και υπάρχουν αρκετά,τσέκαρε εδώ..Trenitalia - HomePage

Το γρήγορο κάνει 01:45 και η δεύτερη θέση κοστίζει 52?..
Υπάρχει και το αργό στα 27,5? και η διαδρομή διαρκεί 03:27...
Ax θέλω να ρωτήσω και εγώ κάτι.Σκεφτομαι κ εγω να πάω φλωρεντια με τρενο απο Μιλάνο.Πατησα Trenitalia - HomePage αλλα δεν μου εμφανιζει δρομολογια..μηπως κανω κάποιο λάθος η δεν εχει καθημερινα δρομολογια?Επισης ξερετε τι καιρο θα εχει εκει το φλεβαρη?:xmas_wink::xmas_cool::xmas_twisted:

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
γιατί βρε γκογκο85 δεν σου εμφανίζει δρομολόγια.
βάλε στο from:milano και στο to:firenze βάλε και κάποια ώρα για αναχώριση και είναι ο.κ.

Thanasis_v

Member
Ax θέλω να ρωτήσω και εγώ κάτι.Σκεφτομαι κ εγω να πάω φλωρεντια με τρενο απο Μιλάνο.Πατησα Trenitalia - HomePage αλλα δεν μου εμφανιζει δρομολογια..μηπως κανω κάποιο λάθος η δεν εχει καθημερινα δρομολογια?Επισης ξερετε τι καιρο θα εχει εκει το φλεβαρη?:xmas_wink::xmas_cool::xmas_twisted:
Γενικά το Φεβρουάριο κάνει λίγο κρύο. Θα σου πρότεινα να πας Απρίλιο και καλύτερα Μάιο.

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Στη Βενετία είναι νομίζω προφανές ότι δεν πάει αυτοκίνητο. Έχει ένα οικονομικό parking με 4-ευρώ για όλη μέρα απέναντι από το Σιδηροδρομικό σταθμό στο Μέστρε, μπορείτε να παρκάρετε εκεί και να πάρετε το τρένο.

απο τον σιδηροδρομικό σταθμο στο mestre παίρνεις το τρένο και κατεβαίνεις στον σιδηροδρομικό σταθμό της βενετίας santa lucia...απο εκει πώς φτάνεις στο κέντρο...μπορεις να πας με τα πόδια η πρεπει να παρεις το βαπορετο?
ευχαριστώ..

rosalie

New Member
Γεια σας,θέλουμε να ταξιδέψουμε από Μιλάνο Φλωρεντία με τρένο...αν κλείσουμε τα εισιτήρια από το ιντερνετ απο το trenitalia σε περίπτωση που χάσουμε το τρένο,μπορούμε να πάρουμε το επόμενο με το ίδιο εισιτήριο???

Ευχαριστούμε!

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Δεν βλεπω κανενα λογο να κλεισετε εισιτηρια μεσω ιντερνετ, αυτο το κανουμε με τα αεροπλανα που οι θεσεις ειναι περιορισμενες και οι τιμες καλυτερες οσο νωριτερα κλεισετε. Τα δρομολογια ειναι τακτικα, αποφασιζετε επι τοπου την αναχωρηση αναλογα με το χρονο και τα γουστα σας, μην τρελαθουμε πια με το ιντερνετ.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom