τι ακριβως βοηθεια θελεις ? ενας καλος οδηγος θα σε βοηθησει αρκετα στο πως θα κινηθεις στην ρωμη και φλωρεντια. επισης εδω εχεις πολλα να διαβασεις που αφορουν ενα τετοιο ταξιδι.καλησπέρα,θελω τη βοηθεια σας.Σε λιγες μερες πηγαινω Ρωμη και στη συνεχεια θα παωΤοσκανη-Φλωρεντια.Μηπως υπαρχει η δυνατοτητα να βρω καποιον Ελληνα ξεναγο?:roll:Πηγαινω με την οικογενεια μου μεμονωμενα.Η πως αλλιως μου προτεινετε να κινηθω?
εγω ουτε το ειχα σκεφτει για ξεναγο. υπηρχαν πολλες πληροφοριες διπλα σε καθε πινακα, ασε που ηταν και χωρισμενοι σε ενοτητες. απο την αλλη νομιζω υπαρχουν και βιβλια που σου λενε τι θα δεις και σε ξεναγουν.εχω παρει οδηγο,αλλα και απο εδω εχω παρει τελειες πληροφοριες.αναφερομαι σε βοηθεια ξεναγου ειδικα για το μουσειο ουφιτζι-φλωρεντια.απ οτι μου εχουν πει εκει χρειαζεται ξεναγος.και παλι ευχαριστω
Καλησπέρα φίλε/φίλη...(τί είσαιεπεστρεψα λοιπον απο τη φανταστικη φλωρεντια(( τα λογια ειναι περιττα ολα ηταν απλα τελεια...!
1. Δε θα ξεφύγεις έτσι, πρέπει να μας πεις πως πέρασες. Αναλυτικά....Τσέκαρε το Hotel Universo Firenze - Hotel Firenze Centro - Hotel Universo, πιστεύω θα σε βολέψει από άποψη τοποθεσίας. Βρίσκεται στην πλατεία Santa Maria Novella στις παρυφές του ιστορικού κέντρου της Φλωρεντίας, που σημαίνει ότι δεν θα μπλεχτείς με τα πλακόστρωτα, ενώ η έξοδος για τον αυτοκινητόδρομο είναι σχετικά κοντά και έχει ταμπέλες. Για την περίοδο που ψάχνεις, δίνει το δίκλινο ?79. Επέστρεψα από Φλωρεντία προχτές. Η σχέση τιμής-ποιότητας στο εν λόγω ξενοδοχείο είναι άψογη και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη.
(tip αν είσαι λάτρης του καφέ: στο πρωινό περιλαμβάνεται espresso/capuccino)
Καλά... εκεί ήπια τον πρώτο καφέ του ταξιδιού! ερχόμουν από την Piazza della Republica και μόλις έστριψα στη γωνία και πρόβαλλε όλο το σύμπλεγμα μπροστά μου... ένα σοκ το έπαθα! Λέω, εδώ θα κάτσουμε και δεν το συζητώ!Στην piazza Duomo έχει espresso με 0.95 ευρώ, και με θέα το Duomo... Εγώ θα προτιμούσα να τον πιώ εκεί!