nikesamothraki
Member
Εγώ για να βοηθήσω το είπα.
Ειπε κανεις το αντιθετο? Ολοι για να αλληλοβοηθουμαστε ειμαστε εδω..Εγώ για να βοηθήσω το είπα.
Δυστυχώς εκεί γύρω κυμαίνονται οι τιμές. Όσο για το site, κάντε κράτηση σ' αυτό. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πιο φτηνό αλλά και αξιόπιστο.echo ευχαριστώ πολύ για την πρόταση! θα το κοιτάξουμε και αυτό το ενδεχόμενο!
Μία άλλη ερώτηση ! Ρε παιδιά τα εισιτήρια για τα μουσεία τον Ιούλιο είναι όντως τόσο τσιμπημένα ( 20 ευρώ το κανονικό σε academia και uffizzi) η κάνω εγώ κάτι λάθος?? Οι τιμές είναι από το site του αντίστοιχου μουσείου δλδ uffizzi.org Και accademia.org! Βρήκα και στο www.florence-museum.com εισιτήρια με καλύτερες τιμές (ελάχιστα πιο χαμηλές...5 ευρώ στο σύνολο για ένα κανονικό και ένα μειωμένο εισιτήριο)!
Μήπως κοιτάω σε λάθος sites ή απλά είναι όντως τόσο φαρμακείο για τον Ιούλιο?? Ίσως να πέφτουμε πάνω σε κάποια επίδειξη ?
Θα τα κλείσουμε έτσι και αλλιώς από το Internet για να γλυτώσουμε τις άπειρες ουρές..απλά ρωτάω για να σιγουρευτώ ότι είναι αυτές οι τιμές που παίζουν για τότε!
ευχαριστώ πολύ!
Δεν καταλαβαινω...οι τιμες στα μουσεια ανεβαινουν τον Ιουλιο;εχεις δει πιο χαμηλες τιμες τον χειμωνα;...τα μουσεια εχουν τις ιδιες τιμες χειμωνα-καλοκαιρι....εκτος αν εχουν καποια αυξηση,αλλα και παλι ειναι για ολο το χρονο...στη φλωρεντια ειναι αλλιως;Ρε παιδιά τα εισιτήρια για τα μουσεία τον Ιούλιο είναι όντως τόσο τσιμπημένα
Δεν το ηξερα...εκπλησσομαι,ομως.Καρφίτσα, δεν ισχύει αυτό που λες. Σε πολλές χώρες τη θερινή σεζόν τα μουσεία είναι πιο ακριβά σε σχέση με τη χειμερινή.
Καταρχην,εννοεις 20 ευρω και για τα 2 μουσεια;...δεν ξερω ποιο ειναι το official,αλλα εχω την εντυπωση οτι αυτα που τελειωνουν σε .org,δεν ειναι...αλλα καποιος αλλος ξερει καλυτερα...εδω,λεει οτι το εισιτηριο για το καθενα ειναι 8 ευρω,το κανονικο και παει εξτρα για καποια περιοδικη εκθεση...http://www.uffizi.firenze.it/en/index.phpε παιδιά τα εισιτήρια για τα μουσεία τον Ιούλιο είναι όντως τόσο τσιμπημένα ( 20 ευρώ το κανονικό σε academia και uffizzi) η κάνω εγώ κάτι λάθος?? Οι τιμές είναι από το site του αντίστοιχου μουσείου δλδ uffizzi.org Και accademia.org! Βρήκα και στο www.florence-museum.com εισιτήρια με καλύτερες τιμές (ελάχιστα πιο χαμηλές...5 ευρώ στο σύνολο για ένα κανονικό και ένα μειωμένο εισιτήριο)!
Αυτή η τιμή με τα 8 ευρώ δεν υπάρχει πουθενά και ποτέ, τουλάχιστον όσες φορές έχω δει εγώ.Δεν το ηξερα...εκπλησσομαι,ομως.
Καταρχην,εννοεις 20 ευρω και για τα 2 μουσεια;...δεν ξερω ποιο ειναι το official,αλλα εχω την εντυπωση οτι αυτα που τελειωνουν σε .org,δεν ειναι...αλλα καποιος αλλος ξερει καλυτερα...εδω,λεει οτι το εισιτηριο για το καθενα ειναι 8 ευρω,το κανονικο και παει εξτρα για καποια περιοδικη εκθεση...http://www.uffizi.firenze.it/en/index.php