όχι. τα καταλύματα είναι πολύ πιο ακριβά, οι επιλογές λιγότερες και γενικά καλύτερα μια νύχτα στη Ρώμη από 40 στη Φλωρεντία..Όχι δεν αξίζει. Καλύτερα αφαίρεσε μία νύχτα απ' τη Ρώμη
δεν το ξέρω το σαιτ αυτό. το δοκίμασα όμως σε μερικές ημερομηνίες από αυτή την Κυριακή και δεν βγάζει τις mini τιμές που έχει το trenitalia. δηλ τα 19 άρια τα βγαζει 40+. προτιμώ trenitalia..Mε επιστοφή μου κόστισε 31.5 Euro
Saver Fare, ItaliaRail - Italy Train Ticket and Rail Pass Experts
Δε νομίζω ότι είναι τόσο ακριβότερα τα καταλύματα στη Φλωρεντία. Από 120 EUR το δίκλινο με πρωινό μπορεί να μείνει στο πολύ ωραίο κεντρικό Albani δίπλα ακριβώς απ' το σιδηροδρομικό σταθμό.όχι. τα καταλύματα είναι πολύ πιο ακριβά, οι επιλογές λιγότερες και γενικά καλύτερα μια νύχτα στη Ρώμη από 40 στη Φλωρεντία..
σε γενικές γραμμές μιλάμε..άλλα μεγέθη. και στη Φλωρεντία μπορεί να βρεις καλές τιμές αλλά γενικά είναι αρκετά ακριβότερη και με λιγότερες επιλογές. και μετακίνηση και με βαλίτσες και αλλαγή χοτελ..δεν ξέρω τα γούστα του καθενός, εγώ δεν θα το κανα για 4 μέρες. μία ημερήσια αν υπάρχει τόση θέληση, ναι, διανυκτερευση όχι.Δε νομίζω ότι είναι τόσο ακριβότερα τα καταλύματα στη Φλωρεντία. Από 120 EUR το δίκλινο με πρωινό μπορεί να μείνει στο πολύ ωραίο κεντρικό Albani δίπλα ακριβώς απ' το σιδηροδρομικό σταθμό.
Όσο για τη Ρώμη, δε χάνει τίποτα αν δε δει όλα τα αξιοθέατα, άλλωστε ούτε οι 4 μέρες είναι αρκετές για να τα γυρίσει όλα.
Πέρυσι αναγκάστηκα να κλείσω από το συγκεκριμένο site, λόγω του προβλήματος που είχε η trenitalia με τις μη ιταλικές πιστωτικές κάρτες.δεν το ξέρω το σαιτ αυτό. το δοκίμασα όμως σε μερικές ημερομηνίες από αυτή την Κυριακή και δεν βγάζει τις mini τιμές που έχει το trenitalia. δηλ τα 19 άρια τα βγαζει 40+. προτιμώ trenitalia..
Δεν αμφισβητω για περσυ. Ειπα δοκιμαστε αυτη την Κυριακη κ θα δειτε οτι δεν εχει τιμες μινι. Πρωτα λοιπον οπως ειπες ελεγχουμε trenitalia,τουλαχιστον τιμες, κ μετα οτιδηποτε αλλο.anny said:Πέρυσι αναγκάστηκα να κλείσω από το συγκεκριμένο site, λόγω του προβλήματος που είχε η trenitalia με τις μη ιταλικές πιστωτικές κάρτες.
Μια χαρά έβγαζε προσφορές MiniFare, τις οποίες και χρησιμοποίησα.
Η διαφορά είναι ότι είναι πράκτορας (αμερικανός) και χρεώνει για κάθε συναλλαγή ένα extra fee.
Είναι αξιόπιστο, αλλά εφόσον το site της trenitalia λειτουργεί κανονικά, δεν έχεις κανένα απολύτως λόγο να κάνεις κράτηση μέσω αυτού.
Δεν ξέρω τί ακριβώς σου έβγαζε για την Κυριακή που τσέκαρες (και δεν σε αμφισβητώ), αλλά σε δυό τρεις δοκιμές που έκανα σε διαφορετικά δρομολόγια και διαφορετικές ημ/νίες (κοντινές και μακρινές), βγάζει τα ίδια διαθέσιμα MiniFares που δίνει και η Trenitalia.Δεν αμφισβητω για περσυ. Ειπα δοκιμαστε αυτη την Κυριακη κ θα δειτε οτι δεν εχει τιμες μινι. Πρωτα λοιπον οπως ειπες ελεγχουμε trenitalia,τουλαχιστον τιμες, κ μετα οτιδηποτε αλλο.