LOULOUTGAL
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- -----
Δυσκολευομαι να βρω ξενοδοχειο στην Μπολονια για αρχες Μαρτιου πιθανολογω επειδη εκεινες τις μερες εχει την διεθνη εκθεση παιδικου βιβλιου .Εχετε προτασεις?
Εμείς είχαμε μείνει στο Pedrini:Δυσκολευομαι να βρω ξενοδοχειο στην Μπολονια για αρχες Μαρτιου πιθανολογω επειδη εκεινες τις μερες εχει την διεθνη εκθεση παιδικου βιβλιου .Εχετε προτασεις?
Εμείς είχαμε μείνει στο Cavour hotel αλλά την τελευταία φορά που το κοίταξα είχε διπλασιάσει τις τιμές του και την τελευταία φορά μείναμε σχεδόν πανω στη piazza magiore στο Casa Isolani piazza MaggioreΔυσκολευομαι να βρω ξενοδοχειο στην Μπολονια για αρχες Μαρτιου πιθανολογω επειδη εκεινες τις μερες εχει την διεθνη εκθεση παιδικου βιβλιου .Εχετε προτασεις?
Χωρίς να χω πάει σε όλα τα μέρη που αναφέρεις μου φαίνονται πολλά για να χωρέσουν σε 10ήμερο ασχέτως αν δε θα δεις πολλά μουσεία.Καλησπέρα σας!Θα ήθελα μια βοήθεια αν γίνεται..Ταξιδευω για Ιταλία 10 ημέρες,ο προορισμός μου για Φλωρεντια-Σιένα-Μπολόνια-Σαν τζιμινιανο-la spezia-Βερονα-Βενετία.
Ειτε La Spezia και 5 Χωρια ειτε Βενετια Βερονα. Ολα μαζι ειναι υπερβολη και δεν βγαινει ευκολα.Καλησπέρα σας!Θα ήθελα μια βοήθεια αν γίνεται..Ταξιδευω για Ιταλία 10 ημέρες,ο προορισμός μου για Φλωρεντια-Σιένα-Μπολόνια-Σαν τζιμινιανο-la spezia-Βερονα-Βενετία.Για να το θέσω πιο σωστά,είναι τα μέρη που θα ήθελα να επισκεφτώ.Δεν με ενδιαφέρει να επισκεφτώ όλα τα μουσεία και τα κάστρα,απλά τα πιο σημαντικά.Θα ηθελα μια βοήθεια να μου πείτε αν είναι αρκετές οι μερες,πόσες μερες να αφιερώσω σε κάθε πόλη,που θα ήταν καλό να πάω πρώτα για να μην χάνω χρόνο.Φθάνω στην Ρώμη,και φεύγω από Μπολόνια.
Δύο υπολόγιζα για Σιένα. Too much;1 βραδυ οπωσδηποτε στη Σιενα και μην την καψετε με ημερησια. Εχει πολλα να δει καποιος.