• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Φλερτ με έναν θαλάσσιο ελέφαντα

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Απίστευτο και όμως αληθινό. Από την παραλία Gold Harbour στο νησί South Georgia, βρετανική κτήση στον νότιο Ατλαντικό ωκεανό.
Μετά το βίντεο αυτό, που κάνει τον γύρο του κόσμου, προβλέπεται κοσμοσυρροή στο νησί....
Όποιος δεν ζηλεύει να μας το πεί!

South Georgia.JPG

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Σε ανυποπτο χρόνο είχα δηλώσει οτι θέλω να βρω έναν θαλάσσιο ελέφαντα στο κρεβάτι μου: http://www.travelstories.gr/78307-post165.html
Ποια είναι αυτή λοιπόν η χαζοξανθιά που θα μου φάει τον γκόμενο μου λες; Αντε μη πάω ως εκεί να την ξεμαλλιάσω!
ΥΓ Παρεπιτόντως όποιος δεν έχει διαβάσει την ιστορία της Ρόζας για τον Ισημερινό και τα Γκαλαπάγκος χάνει.

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Γράφεται ότι οι θαλάσσιοι ελέφαντες είναι επικίνδυνοι και ότι μπορεί να γίνουν πολύ επιθετικοί. Βέβαια το video αυτό δεν επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο. Οπότε σκέψου και κρίνε.

Υ.Γ. Όχι - ως νέο μέλος - δεν έχω διαβάσει την εν λόγω ιστορία της Ρόζας, οπότε θα καλύψω άμεσα το κενό.

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Σε ανυποπτο χρόνο είχα δηλώσει οτι θέλω να βρω έναν θαλάσσιο ελέφαντα στο κρεβάτι μου: http://www.travelstories.gr/78307-post165.html
Ποια είναι αυτή λοιπόν η χαζοξανθιά που θα μου φάει τον γκόμενο μου λες; Αντε μη πάω ως εκεί να την ξεμαλλιάσω!
Δεν στο είχα ομολογήσει τόσον καιρό...μου είχε μείνει η απορία :roll: αλλά τώρα που τον είδα...έτσι εκδηλωτικό και αγαπησιάρη :lol: τι να σου πω βρε Έρση...κάτι παραπάνω ήξερες...;) Κι άμα πας για το μαλλιοτράβηγμα, να με φωνάξεις με την κάμερα...δεν θέλω να το χάσω με τίποτα...:bounce::bounce::bounce:

@galat...υπέροχο το βιντεάκι, όντως ζήλεψα...;), σ΄ευχαριστώ :)

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Άσχετο : Ποιός μπορεί να μου λύσει μιάν απορία;
Γιατί η φωτογραφία, που υποτίθεται ότι δείχνει τη θέση του νησιού, φαίνεται τόσο μικρή;
Δοκίμασα διάφορες αναλύσεις σε pixel, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Γιατί φαίνεται σαν thumbnail και όχι σαν κανονική φωτογραφία;

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Παντως όταν κάνω κλικ πάνω της μεγαλώνει.

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Αυτό ναι, αλλά σε πολλά άλλα post οι φωτογραφίες έχουν μεγαλύτερα μεγέθη...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Δεν ξερω πως την ανεβασες. Και εγω οταν κανω επισυναψη αλλοτε βγαινει ετσι και αλλοτε πιο κανονικη. Ισως εχει να κανει με τον τροπο που ειναι αποθηκευμενη απο τον δημιουργό της. Αλλά μη σε πάρω και στον λαιμό μου καθότι τεχνολογικά είμαι στο ιδιο επιπεδο με τους θαλασσιους ελεφαντες.
Όμοιος ομοίω...

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Τι τέλειο πλάσμα ήταν αυτό!!!
Έρση ΤΩΡΑ σε καταλαβαίνω, πολύ γλύκας!!!

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Ευχαριστω galat για την ομορφη αισθηση,που μου αφησε το βιντεακι!Παντως εμεις οι ξανθες εχουμε τα τυχερα μας ρε παιδι μου!!;)

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ναι, αλλά έχετε και ανταγωνίστριες. Οπότε πρόσεχε, διότι πέρα από τον κίνδυνο μαλλιοτραβήγματος υπάρχει και κίνδυνος βιντεοσκόπησης.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom