• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Φλερτ με έναν θαλάσσιο ελέφαντα

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Μετα απο τοοοοσα χρονια ξερουμε να αποφευγουμε τις κακοτοπιες και να κατευναζουμε το μενος;)

eleni70

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
τρυφερουλης κ χαδιαρης ο θαλασσιος ελεφαντας, αλλα τι παραλία κ αυτη, να ξαπλωνεις ανεμελα αναμεσα σε θαλασσιους ελεφαντες, που λιαζονται κ πιγκουινακια που ζουζουνιζουν γυρω γυρω....απιστευτη εμπειρια φανταζομαι...

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Απ'ότι βλέπω δεν έχει εμφανιστεί κανείς μέχρι τώρα, που να μην ζηλεύει. Καλό αυτό. Τα απλά αυθόρμητα ανθρώπινα συναισθήματα λειτουργούν σωστά....

tai

Member
Ταξίδι-Όνειρο
το τελος του δρομου
τι πιο φυσιολογικό απο το
η αγάπη να δημιουργήσει αγάπη?

Lalibela

Member
θελω και γωωωω ελεφανταααακι :(
και φωκακι..λευκο μικρο με μαυρα ματια
και αρκουδακι
και τιγρααακι

beba

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νικήσιανη
Ταξίδι-Όνειρο
Σαμοθράκη,Ανταρκτική
Δεν μπορώ να πώ ότι με ελκύει ιδιαιτέρως ο ελεφαντούλης και έτσι δεν θα μπω στη λίστα του μαλλιοτραβήγματος, Χάρισμά σας κορίτσια. (Παρ' όλο που έχω κάνει τα γέλια της ζωής μου με την ιστορία της Ρόζας και παρ' όλη την τρυφερότητα που μου δημιούργησε ο δικός της ελέφαντας)
΄Ομως η παραλία με τους πιγκουίνους, τους άλλους θαλάσσιους ελέφαντες και τους ανθρώπους, αυτη κι αν την ζηλεύω. Πως έφθασες μέχρις εκεί galat? Που την ανακάλυψες?

penthesilia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μόναχο
Ταξίδι-Όνειρο
ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ
Μ΄αρέσει ο ελέφαντας, το έχει στο φλέρτ, πολεμιστής - πολεμιστής!!!Όσο για το μαλλιοτράβηγμα περιττόν, ο κύριος αυτός προφανώς έχει κάνει την επιλογή του .;)

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
... Πως έφθασες μέχρις εκεί galat? Που την ανακάλυψες?
Όχι, παρεξήγηση. Δυστυχώς δεν έχει φτάσει η χάρη μου μέχρι εκεί. Το βίντεο το ψάρεψα στο διαδίκτυο, όπου κυκλοφορεί ευρέως και το παρουσίασα σαν μιά εικόνα επίγειου παραδείσου. Συγνώμη, εάν δεν ήταν σαφές ότι το βίντεο δεν ήταν δικό μου. Άλλωστε, ήμουνα ο πρώτος που ζήλεψε...

kalove

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Εθνικά πάρκα ΗΠΑ
τέλειο το βιντεάκι.
οί θαλάσσιοι ελέφαντες είναι αξιαγάπητα πλάσματα, τούς είδα στην Τενερίφη στο Loro Park καί ξετραλλάθηκα, εχω τραβήξει βίντεο, αλλά δεν ξέρω πώς να το κατεβάσω

beba

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νικήσιανη
Ταξίδι-Όνειρο
Σαμοθράκη,Ανταρκτική
Όχι, παρεξήγηση. Δυστυχώς δεν έχει φτάσει η χάρη μου μέχρι εκεί. Το βίντεο το ψάρεψα στο διαδίκτυο, όπου κυκλοφορεί ευρέως και το παρουσίασα σαν μιά εικόνα επίγειου παραδείσου. Συγνώμη, εάν δεν ήταν σαφές ότι το βίντεο δεν ήταν δικό μου. Άλλωστε, ήμουνα ο πρώτος που ζήλεψε...
Εντάξει συγχωρεμένος. Το πρωί που είδα το μήνυμα σου με παρέσυρε το βίντεο και δεν διάβασα προσεκτικά το κείμένό σου. Όμως πράγματι μια εικόνα επίγειου παραδείσου.:p

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom