spor_os
Administrator
Μεταφέρθηκε στις Ταξιδιωτικές Ιστορίες της Ευρώπης.
Χιουβα παιβα kathrin!τερβε βαρις μιτα κουλου? (φιλανδικα ειναι αυτα για να μη με περασετε για ηλιθια!)
varis ειμαι και εγω μια ερασμιτισα και "φιλανδοκολημενη" και "χιονοκολημενη" και πανω απο ολα "λαπονοκολημενη"! με συγκινησες γιατι μου θυμησες ολα αυτα που εζησα και εγω! αν και οφειλω να ομολογησω..... εγω δεν την εκανα τη βουτια στη λιμνη. με το που πηγα να τη κανω και εβαζα το ποδι μου μεσα στο νερο...ενιωσα αυτες τις μαχαιριες που περιγραφεις και το ξαναβγαλα εκανα μια ωραιοτατη μεταβολη και γυρισα πισω χι χι! το εκανα τελικα αλλα την ανοιξη που δεν ηταν πια παγωμενη η λιμνη αλλα και τοτε μπουζι ηταν η ατιμη!!!
χιουβα χουαμεντα βαρις!Χιουβα παιβα kathrin!
Ειλικρινα μεσα στη σαουνα το σκεφτομασταν μια ωρα,να μπουμε η να μην μπουμε?Αρχικα ειπα οχι!Αλλα μετα..δε γ*μι*ται μια φορα στη ζωη μου θα το κανω!!Μετα το ξανακανα βεβαια αλλες 4-5 φορες στο Ελσινκι!
Ποτε ειχες παει στην αγαπημενη μας χωρα??
Μπα το Ελσινκι καμια σχεση με μεγαλουπολη!Το Ταμπερε ομορφη πολη,πηγα χειμωνα και ανοιξη,η μερα με τη νυχτα,θυμαμαι καθομασταν εκει στην οχθη του ποταμου απεναντι απο το υδροηλεκτρικο εργοστασιο σε μια καφετερια ποσο τελεια ηταν!Η πρωτη λιακαδα μιλαμε λες και ειμασταν Θεσσαλονικη παραλια και πειναμε τον καφε μας που ελεγε και ενας θεσσαλονικιος φιλος μου!χιουβα χουαμεντα βαρις!
το 2003 αλλα νιωθω σαν να μη περασε μια μερα!
6 χρονια εχουν περασει και ειλικρινα το μυαλο μου και οι πιο εντονες αναμνησεις μου εχουν μεινει εκει! ειχα παει ερασμους στο ταμπερε αλλα φροντισα να γυρισω πολλες πολεις αλλα και σε ολες τις γειτονικες χωρες στοκχολμη,αγια πετρουπολη και ταλιν. μονο το ελσινκι δε μου αρεσε, μια απλη μεγαλουπολη που στερειται την ομορφια της φιλανδικης επαρχιας.