chris7
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λουξεμβούργο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Καναδάς
Σ' ευχαριστούμε πολύ για τη λεπτομερή ιστορία - οδηγό.
Πολύ όμορφες φωτογραφίες.
Πολύ όμορφες φωτογραφίες.
Ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη.Η αλήθεια είναι πως όταν πάω ταξίδι θέλω να συνδιάζω μέρη και να βλέπω αν είναι εφικτό και έξω απ την πρωτεύουσα ή την μεγάλη πόλη που επισκέπτομαι.Γένικά πιστεύω η επαρχία είναι το πιο όμορφο και πιο αυθεντικό κομμάτι μιας χώρας.Εξαιρετική δουλειά Γιάννη συγχαρητήρια. Με ταξίδεψες μέσα από τις εικόνες σου.
Μου θύμισες ότι σαν πας στη Βουδαπέστη δεν αρκεί να αναλωθείς μόνο στη πόλη. Υπάρχουν τόσα ενδιαφέροντα να δεις στην γύρω περιοχή
Σ'ευχαριστώ.Κοίτα εγώ προσωπικά δεν τρελαίνομαι για ταξίδια στην Ευρώπη τις γιορτές.Αν μου δινόταν η ευκαιρία όμως δεν θα έλεγα όχι απλά δεν θα μου άρεζε να καθορίσουν το προγραμμά μου οι αργίες των ημερών και το τι είναι κλειστό και τι όχι.... ευχαριστώ giannismits για τις χρησιμότατες πληροφορίες τις οποίες έχεις αποτυπώσει συγκεντρωτικά με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες ... Θα πάω Βουδαπέστη και Βιέννη από 23-28 Δεκεμβρίου από ότι κατάλαβα με αυτά που διάβασα είναι τελικά δύσκολες ημερομηνίες γιατί τα περισσότερα μέρη είναι κλειστά και οι χριστουγεννιάτικες αγορές κλείνουν αμέσως μετά τα Χριστούγεννα ... εάν κάποιος μπορεί να δώσει επιπλέον πληροφορίες δεκτές (μην με κράξετε έχω διαβάσει σχεδόν όλες τις σελίδες που αφορούν την εκδρομή μου στο travel stories) ... μήπως γνωρίζει κάποιος την κατάσταση των δρόμων στις ημερομηνίες που θα πάω είναι απαραίτητα παπούτσια για χιόνια ... της ημερομηνίες παραμονής Χριστουγέννων και ανήμερα είναι ανοιχτά για φαγητό ? μήπως είναι καλύτερο να κλείσω σε ένα ξενοδοχείο ποιο προτείνετε ? Ευχαριστώ όποιος έχει διάθεση να βοηθήσει οι υπόλοιποι ας σωπάσουν ...
Αααα σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.Οι φωτογραφίες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι ενός ταξιδιού οπότε το ίδιο ισχύει και για μια ταξιδιωτική ιστορία.Αλλωστε διαβάζεται και πολύ πιο ευχάριστα.Γιάννη συγχαρητήρια για την καταπληκτική φωτογραφική και όχι μόνο ιστορία σου.. Και για μένα ήταν πολύ ευχάριστος αυτός ο προορισμός, απλά σήμερα μ'έκανες να ξαναβρίσκομαι εκεί μέσα από τις εικόνες και είδα κάποια μέρη με άλλο μάτι... Σου εύχομαι πάντα καλά ταξίδια και ξέρεις εεεε;;; Κάθε φορά που πας κάπου γράφε αντίστοιχη ιστορία με φωτο.. Τι να τους κάνουμε τους Lonely Planet??????