• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Λεττονία Λιθουανία Φθινοπωρινή βόλτα στη Βαλτική (Βίλνιους – Τρακάι – Ρίγα)

John Davilla

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Σε ευχαριστούμε πολύ για την ιστορία! Παρεμπιπτόντως -αν και εσύ πέταξες για Βίλνιους με Ryanair - ξέρει κανείς πότε βγαίνουν οι θερινές πτήσεις της Aegean για Ταλίν;
Για το Ταλίν, εγώ είχα πάει μέσω Ελσίνκι (Ryanair) και μετά πλοίο που είναι και ωραία εμπειρία. Αλλιώς μέσω και της Ρίγας που έχει τις απευθείας η Airbaltic και από κει Ταλίν. Aegean έχει μόνο απευθείας Ταλίν θυμάμαι και κάποια στιγμή έβρισκα και σχετικά καλή επιστροφή.
Πάντως η ευρύτερη περιοχή αξίζει, έχει τα αξιοθέατα της, τις ομορφιές της και αξίζει την επίσκεψη και στις 3 της Βαλτικής.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Aegean έχει μόνο απευθείας Ταλίν θυμάμαι και κάποια στιγμή έβρισκα και σχετικά καλή επιστροφή.
Αυτή τη στιγμή έχει για TLL μέσω Αθήνας έως 29/03/25. Το θέμα είναι αν και πότε θα ανοίξει τις ίδιες πτήσεις απο τον Απρίλιο και μετά.

Pierre_1976

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona
Ταξίδι-Όνειρο
Σεληνη
Πολύ ωραία περιγραφή μπράβο!! Έχω προγραμματίσει το ίδιο ταξίδι για Μάϊο 7ήμερο και θέλω να δω τι μπορώ να βάλω προσγειώνομαι Βίλνιους και αναχωρώ από Ρίγα. Οι τέσσερις μέρες θα αφιερωθουν στην πρωτεύουσα της Λετονίας λόγω αναχώρησης και μιας υποχρεώσης που έχω εκεί. Τι έχει κοντά στη Ρίγα για μια μονοήμερη εκδρομή άραγε;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.602
Μέλη
39.346
Νεότερο μέλος
karatzas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom