fotast
Member
Δεν παίζει να ήταν λάτρης των σιροπιαστών;Ήταν βασιλόπιττα, δεν ξέρω τι θα είχε γίνει αν ήταν σιροπιαστά. Αλλά ο υπάλληλος αντέδρασε θεωρώντας αρχικά ότι είναι σιροπιαστά.
Δεν παίζει να ήταν λάτρης των σιροπιαστών;Ήταν βασιλόπιττα, δεν ξέρω τι θα είχε γίνει αν ήταν σιροπιαστά. Αλλά ο υπάλληλος αντέδρασε θεωρώντας αρχικά ότι είναι σιροπιαστά.
Ξέρω ότι είναι παλιό το μήνυμα αλλά το διάβασα και γέλαγα. Από το '16 πηγαινοέρχομαι Δουβλίνο και αναρωτιέμαι αν βγάζει λεφτά η εταιρία που αποφάσισε να πουλά μπουκαλάκια νερό χωρίς υπάλληλο με την λογική του "honest buy" (πήρες μπουκαλάκι, πλήρωσε μόνος σου γιατί είσαι τίμιος).Στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου δωρεάν μπουκάλια νερού αμέσως μετά τον έλεγχο
Μεταφορά ζωικών προϊόντων, τροφίμων ή φυτών όταν ταξιδεύετε προς την ΕΕ - Your EuropeΚαλησπέρα !Έχει ταξιδέψει κανείς πρόσφατα εντός σένγκεν από Ελ. Βενιζέλος και να έχει μεταφέρει στην χειραποσκευή ταψί μπακλαβά απο ζαχαροπλαστείο που ειναι συνήθως συσκευασμένο ή μεμονωμένα κομμάτια καθώς και μελομακάρονα;Υπάρχει περίπτωση να τα κρατήσουν στον έλεγχο ;
ουυυυυυ...πολλα κιλα, πολλες φορες το χρονο. κανενα μα κανενα προβλημα ποτε σε πολλα αεροδρομια. να στα φανε κινδυνευεις μονο.Καλησπέρα !Έχει ταξιδέψει κανείς πρόσφατα εντός σένγκεν από Ελ. Βενιζέλος και να έχει μεταφέρει στην χειραποσκευή ταψί μπακλαβά απο ζαχαροπλαστείο που ειναι συνήθως συσκευασμένο ή μεμονωμένα κομμάτια καθώς και μελομακάρονα;Υπάρχει περίπτωση να τα κρατήσουν στον έλεγχο ;
Δεν θα έχεις κανένα θέμα.Καλησπέρα !Έχει ταξιδέψει κανείς πρόσφατα εντός σένγκεν από Ελ. Βενιζέλος και να έχει μεταφέρει στην χειραποσκευή ταψί μπακλαβά απο ζαχαροπλαστείο που ειναι συνήθως συσκευασμένο ή μεμονωμένα κομμάτια καθώς και μελομακάρονα;Υπάρχει περίπτωση να τα κρατήσουν στον έλεγχο ;