Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Εγώ πάντως το καλύτερο φαγητό που έφαγα σε όλο το τελευταίο ταξίδι στις ΗΠΑ ήταν Κυπριακό στην Αστόρια, θεϊκό.
Επιτηδες το κανεις εσυ!! Αστο εσυ δεν πιανεσαι γιατι ειχες να μεινεις στην Ελλαδα πολυ καιρο και ησουν greekfoodsick τοτε !!αχαχααααΕγώ πάντως το καλύτερο φαγητό που έφαγα σε όλο το τελευταίο ταξίδι στις ΗΠΑ ήταν Κυπριακό στην Αστόρια, θεϊκό.
Εγώ πάντως το καλύτερο φαγητό που έφαγα σε όλο το τελευταίο ταξίδι στις ΗΠΑ ήταν Κυπριακό στην Αστόρια, θεϊκό.
Χαχα! Απο εσένα περίμενα ότι θα είχες πει το Zucco...Για γαλλικό στο le bonne soup και για ταυλανδεζικο στο Spice
ομολογω πως δεν εχω εντρυφισει στα γαλλικα εστιατορια της αγαπημενης μου..Χαχα! Απο εσένα περίμενα ότι θα είχες πει το Zucco...
Zucco Le French Dinerομολογω πως δεν εχω εντρυφισει στα γαλλικα εστιατορια της αγαπημενης μου..
Η κρεμμυδοσουπα ομως που εφαγα ενα μεσημερακι ηταν αξιοπρεπεστατη
Αλλά κι αυτό ούτε που συγκρίνεται με την ευκολία που τη βρίσκεις στη Γερμανία (όπου δεν είναι μεγάλη υπερβολή να πεις ότι υπάρχει πάντα και παντού...)Η κρεμμυδόσουπα είναι τόσο δημοφιλής στην Αμερική που βρίσκεις μια πολύ καλή ευκολότερα απ ότι στο Παρίσι.