underwater
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Πήγα και εγώ εκεί! Έφαγα την Barbeque salad με blue cheese dressing και μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα!να δωσω και γω ενα φαι.
Μας πηγε ο φιλτατος taver
Προκειται για ενα τεξανεζικο εστιατοριο στους 44 δρομους
VIRGIL'S REAL BARBEQUE
Virgil's | Real Barbeque | Homepage
Virgil's Real Barbecue Menu - Times Square - New York Magazine Restaurant Guide
Πολύ καλό και δημοφιλές είναι και το τούρκικο Beyoglu (στο οποίο μπορεί να βρει κανείς και ελληνικά/μεσογειακά πιάτα), με αρκετά αυθεντικές και πολύ νόστιμες γεύσεις (σταθμός μετρό 81st St).
Beyoglu - New York Restaurant - MenuPages Turkish, Mediterranean Restaurant Search
Για τέλεια πρωινά κάντε βόλτα στο Good Enough to Eat. Εγώ έφαγα τέλεια pancakes με belgian chocolate και καρύδα και ήπια φυσικό χυμό πορτοκάλι. Καλύτερα να το προτιμήσετε καθημερινές επειδή τα weekends έχει τεράστιες ουρές (μπορεί να περιμένει κάποιος ακόμα και 1 ωρα).
Good Enough to Eat, New York City Restaurant
Από αλυσίδες για σάντουιτς, κρουασάν και λοιπά στο χέρι μου άρεσε το Au bon pain.
Au Bon Pain
Εκεί που δεν πρέπει να πάτε είναι στο περίφημο Charles' Country Pan Fried Chicken στο Harlem. Απορώ με τις διθυραμβικές κριτικές που έχει. Το μέρος είναι άθλιο και παρακμιακό, η τύπισσα που μας εξυπηρέτησε αγενέστατη, το τηγανητό κοτόπουλο μετριότατο, ενώ το mac 'n cheese που φτιάχνει η άσχετη Ελληνίδα (εγώ δηλ.) είναι υψηλή γαστρονομία σε σχέση με εκείνο που δοκίμασα εκεί. Αναψυκτικά και νερό δεν έχει, μόνο λεμονάδα. Επίσης, πιθανώς να φταίει το γεγονός ότι πήγαμε αργά το βράδυ, αλλά η γειτονιά ήταν φρικτή και στον γυρισμό ειλικρινά φοβήθηκα.
Charles' Country Pan Fried Chicken - Harlem - New York, NY