• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Φαγητό στα ταξίδια & εξοικονόμηση χρημάτων (διάφορες εφαρμογές)

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ούτε στο μειλ ήρθε κάτι ούτε στην εφαρμογή.

paefstra

Member
Επειδη λεει για επετειο 8 ετων (ναι το χρησιμοποιω 8 χρονια), θα ελεγα οτι ειναι για παλιους, αλλα πηρε μειλ με κωδικο μελος καινουριο.
Το μειλ ερχεται στη γλωσσα της τελευταιας κρατησης, σε μενα στα ιταλικα, σε αλλον στα γερμανικα. Οχι στα αγγλικα.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Σε όποια γλώσσα και να έρθει θα καταλάβω οτι είναι απο το the fork. Σε εμένα δεν ήρθε κάτι. Σε όποιον ήρθε καλοφάγωτα

paefstra

Member
Μου ηρθε ο κωδικος F7AB233AD0B για εξοικονομηση 50 ευρω σε γευμα. Πρεπει να περαστει μεχρι 7 Σεπτεμβρη. Δεν ξερω αν ειναι προσωπικος κωδικος αλλα εγω δεν ετοιμαζω ταξιδι συντομα. Οποιος θελει τον δοκιμαζει.
Υποψιν εχω εξαργυρωσει 2 τετοιους κωδικους τους τελευταιους 2 μηνες= 100 ευρω οφελος.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Μου ηρθε ο κωδικος F7AB233AD0B για εξοικονομηση 50 ευρω σε γευμα. Πρεπει να περαστει μεχρι 7 Σεπτεμβρη. Δεν ξερω αν ειναι προσωπικος κωδικος αλλα εγω δεν ετοιμαζω ταξιδι συντομα. Οποιος θελει τον δοκιμαζει.
Υποψιν εχω εξαργυρωσει 2 τετοιους κωδικους τους τελευταιους 2 μηνες= 100 ευρω οφελος.
Αθήνα;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
Ioanna Kara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα