αυτο ειναιτο τελευταιο μου μηνυμα προτου φυγω για βαρκελωνη!πρωτα ομως σας οφειλω ενα μεγαλο ευχαριστω διοτι για ακομα μια φορα, για ακομα ενα προορισμο με βοηθησατε στην οργανωση και προετοιμασια του ταξιδιου μου!Σας ευχαριστω!
Σε 1 βδομαδούλα θα πάω 2η φορά Βαρκελώνη!
Αν σε κάτι δεν έμεινα 100% ικανοποιημένος την προηγούμενη φορά είναι το φαγητό, με την έννοια ότι απ' ότι κατάλαβα δεν μπόρεσα να αποφύγω τα ψιλο-τυποποιημένα... Είχα φάει στα tapas-tapas, και παέγια σε ένα στην μπαρτσελονέτα. Θα ήθελα αν έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι λίγο πιο "ντόπιο", πιο "καταλωνικό"... Σε τάπας ή κάτι άλλο....
Στο "κέντρο" ή και στην περιοχή eixample όπου και θα μείνουμε!
El Vaso de Oro για τάπας και μπύρες. Είναι στη calle Balboa 6, πολύ κοντά στη στάση του μετρού Barceloneta.
Μου το πρότεινε βαρκελωνέζα φίλη και το χω τιμήσει αρκετές φορές
Εδώ το μόνο που πρόλαβα να τιμήσω ήταν το txapela στην Καταλούνια!
Πολύ ωραία τάπας και σούπερ και η Σαγκρία! Μου έκανε εντύπωση η ουρά αναμονής που σχηματιζόταν!
στην Καταλονία παραδοσιακά τρώνε ψάρι, η παέγια είανι σπεσιαλιτέ της Βαλένθια.
εστιατοριο για ψάρι σου προτείνω το Agua πάνω στη θάλασσα.δε θυμάμαι την ακριβή διεύθυνση θα το βρεις στο google.
Eπαναφερω λιγο το θεμα.
Καπου διαβασα πως υπαρχουν μαγαζια (καπου προς το τελος της ramblas) που μπαινεις τρως οτι θες και η τιμη ειναι "φιξ" δλδ για οτι φας το ιδιο.
ισχυει αυτο?
και αν ξερετε που ακριβως ειναι αυτο το μαγαζι.
Eπαναφερω λιγο το θεμα.
Καπου διαβασα πως υπαρχουν μαγαζια (καπου προς το τελος της ramblas) που μπαινεις τρως οτι θες και η τιμη ειναι "φιξ" δλδ για οτι φας το ιδιο.
ισχυει αυτο?
και αν ξερετε που ακριβως ειναι αυτο το μαγαζι.