KIKI
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιορδανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αφρική Ναμιμπια
exeis polla filakia apo Roman kai Albert
Γειά σου Κική με την παρέα σου, από την Αθήνα που χιονίζει!simera efaga sto CAN MANEL sti Barceloneta , poli kalo me thalasina.
5 atoma 140 euro .
filakia apo Barcelona !!!
φαγαμε μεσημερι σε αυτο το εστιατορειο , βρηκαμε ευκολαΓια μενα ενα απο τα καλα εστιατορια της Βαρκελωνης ειναι το Los caracoles,carrer (οδος) dels Escudellers 14. Ξερω οτι εχετε παει μερικοι απο εδω και δε σας αρεσε,αλλα εμενα ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου. Μου αρεσει πολυ η κρεμα καταλανα του και το ψητο κοτοπουλο του!! Παντα ειναι γεματο το μπαρ και για να περασεις να κατσεις στο τραπεζι περνας μεσα απο την κουζινα. Αν μπεις και δεις κοσμο στο μπαρ μη κολλωσεις,πας μπροστα και σου σημειωνουν το ονομα σου και ποσα ατομα ειστε. Ο χωρος ειναι μικρα μικρα δωματια,κατι σα λαβυρυνθο. Ειναι αρκετα παλιο και η διακοσμηση του,ειναι με το κλασσικο πλακακι απο την ανδαλουσια αλλα και με πολλες φωτογραφιες απο διαφορους γνωστους ισπανους. Και συνηθως δεν κανει κρατηση,αλλα εχει 2 βαρδιες μια στις 20:30 νομιζω και μια στις 22:00.
Η αλήθεια είναι ότι το φαγητό στη Βαρκελώνη και εμένα με είχε προβληματίσει... Τα tapas ωραία ήταν, αλλά τσιμπημένα, δηλαδή δεν ήταν για να χορτάσεις... Πιάσαμε κι εμείς τα burger king λοιπόν! Ξαναπάω το Μάιο όμως, και θα τιμήσω σίγουρα το La Paradeta και το Bilbao Berria......
Sagardi tapas bar!!!
Εχει πολλά στην πόλη, γι' αυτό δείτε το site www.sagardi.com για το ποιο σας βολεύει...
Εγώ το καλοκαίρι πήγα σε αυτό που βρίσκεται κοντά στη Santa Maria del Mar. Είναι ένα βάσκικο tapas bar, στο οποίο σου δίνουνε πιάτο και πηγαίνεις και διαλέγεις μόνος σου από το bar όποιο tapa (όλα με ψωμάκια) θέλεις. Στο τέλος, ο σερβιτόρος μετράει τις οδοντογλυφίδες στο πιάτο σου κι έτσι πληρώνεις...
ολα τελεια εκτος απο το τελευταιο με την αγκιναρα μπλιαχχ...
Το τέλειο ήταν ότι βγάζανε συνέχεια φρέσκα και, πέρα από το ότι τα βάζανε στον μπουφέ, πέρναγε ο σερβιτόρος με δίσκο έξω από τα τραπέζια και σου πρoσέφερε αν ήθελες... έτσι όπως ήταν ζεστά-ζεστά ήταν κόλαση, ειδικά αυτά με τα λουκάνικα, οπότε δεν αντιστάθηκα και τσίμπαγα και από τους δίσκους.. δεύτερο και τρίτο γύρο..
εκείνο το βράδυ συνολικά το κοντέρ έγραψε 11 ξυλάκια...
α... να πω ότι το χειμώνα πήγα και σε αυτό στο la maquinista (εμπορικό κέντρο), απλά σε dead season, και χωρίς κόσμο, δεν ήταν το ίδιο.. ούτε βγάζανε φρέσκα συνέχεια, όπως είναι λογικό.. ίσως και το μέρος παίζει ρόλο...:roll:
εξαρτατε απο το μαγαζιΦαινεται πολυυυυυ νοστιμο!!! αλλα εχω μια απορια, οσον αφορα τον τροπο πληρωμης.. αφου μετρας ξυλακια για να πληρωσεις ολα θα εχουν μια ενιαια τιμη λογικα ε? κι αυτη ειναι??
+1 και από εμένα!!! Ξελιγώθηκα βραδιάτικα Και το a la carte του ονειρεμένο και δεν είμαι και άνθρωπος που συγκινείται εύκολα από το φαγητό.3. Euskal Etxea , Montcada, 1 | Góthic Quarter (κοντά στο μουσείο Πικάσο)
EUSKAL ETXEA EUSKAL TABERNA
Βάσκικο πολύβουο εστιατόριο, αγαπημένο των νεαρών βαρκελωνέζων, πολύ κοντά στο μουσείο Πικάσο, με pinchos (βάσκικα τάπας) , στο οποίο παίρνεις πιάτο από το μπαρ, διαλέγεις τι θες να φας και στο τέλος ο λογαριασμός γίνεται με βάση τις οδοντογλυφίδες αυτών που έχεις καταναλώσει( ελπίζω να μην στεφτήκατε καμία πονηριά για το πως εξαφανίζονται οι οδοντογλυφίδες!!!) . Τα pinchos κοστίζουν 1,80? έκαστο ενώ αξίζει να δοκιμάσετε και το τοπικό λευκό τους κρασί που ονομάζεται Txacolina.