getxowoman
Member
Το πρωτο montadito:
Attachments
-
33,6 KB Προβολές: 150
πειναωωωωωωωωωω!!!λυπησου μας getxo..
φαινονται πεντανοστιμα!!απο τιμες τι παιζει?
το μαγαζι παντως, ειναι πολυ κοντα στο χοτελ που εκλεισα!
ίσως το έχω ξαναγράψει,δεν θυμάμαι,αλλά ας το ξαναπώ:για αυτούς που θέλουν κλασσικές γνωστές γεύσεις,υπάρχει στην πλατεία(δεν θυμάμαι όνομα)ακριβώς απέναντι απο την sagrada familia μια πιτσαρία με καταπληκτικές πίτσες σε πολύ καλές τιμές!οι πίτσες τεράστιες(μια με ανανά μου άρεσε περισσότερο)και θέα η φωτισμένη sagrada familia!!επίσης στη rambas και γενικά στο κέντρο υπάρχουν πιτάδικα(τα έχουν άραβες).δεν ήταν άσχημα αν και κατά την γνώμη μου όχι σαν τα δικά μας.Εμενα προσωπικα παιδια μονο η τορτιγια μ αρεσε οταν πηγα Βαρκελωνη, κλασσικα με αυγα, πατατες, κρεμμυδια. Παεγια δε θα ξαναετρωγα, εκτος του οτι μου φανηκε τεραστια - τη μοιραστηκαμε με μια φιλη - μας εκατσε και βαρια, παρολο που εχει ως βαση το ρυζι! (στο συγκεκριμενο εστιατοριο, ηταν πανακριβη!)
Δε θα θελα να μιλησω παραπανω για το φαγητο της Βαρκελωνης, ισως να ειναι θεμα γουστου η απλα ετυχε και διαλεξαμε λαθος εστιατορια!
Τις περισσοτερες μερες της βδομαδας, τη βγαλαμε με οικονομικα burger king!!
Σε διαφορα στενα υπηρχαν και "βρωμικα" με κεμπαπ, αλλα ειπαμε να μη δοκιμασουμε!!
τωρα εγω, αρτι αφιχθεισα απο βαρκελωνη, αν διαφωνησω εντονως, πειραζει???Εμενα προσωπικα παιδια μονο η τορτιγια μ αρεσε οταν πηγα Βαρκελωνη, κλασσικα με αυγα, πατατες, κρεμμυδια. Παεγια δε θα ξαναετρωγα, εκτος του οτι μου φανηκε τεραστια - τη μοιραστηκαμε με μια φιλη - μας εκατσε και βαρια, παρολο που εχει ως βαση το ρυζι! (στο συγκεκριμενο εστιατοριο, ηταν πανακριβη!)
Δε θα θελα να μιλησω παραπανω για το φαγητο της Βαρκελωνης, ισως να ειναι θεμα γουστου η απλα ετυχε και διαλεξαμε λαθος εστιατορια!
Τις περισσοτερες μερες της βδομαδας, τη βγαλαμε με οικονομικα burger king!!
Σε διαφορα στενα υπηρχαν και "βρωμικα" με κεμπαπ, αλλα ειπαμε να μη δοκιμασουμε!!
2,5 ευρω το ενα,ξερω ειναι λιγο ακριβα για ταπας αλλα αξιζει! Τωρα το ξαναλεω κυριως παιζει με τα θαλασσινα!