tatooine
Member
Και χορταίνετε με τις μερίδες. Η παίρνεται ορεκτικό, πρώτο, δεύτερο με συνοδευτικό; γιατί με μια μονό επιλογή εγώ προσωπικά δεν χορταίνω.
Επιλογές στις γεύσεις του τιραμισού; Χάλασε και η ρώμη.Εξαιρετικό τιραμισού στο two sizes, Via del Governo Vecchio, 88,πίσω από την πιατσα Ναβόνα. Πολύ δυνατό με επιλογές στις γεύσεις, μικρό μαγαζάκι βέβαια, σχεδόν πάντα είχε κόσμο αλλά αξίζει την αναμονή.
Αν φας καρμπονάρα από τα χεράκια μου θα αλλάξεις γνώμη. Όπως και τιραμισού.Best carbonara ever στο pastaciutta!
Η ιδια πηγη μου συστησε για κατι καλυτερο μια κ θα ειμαι στην περιοχη για γευμα το a piedi pari, λαικες τιμες, αυθεντικη κουζινα.Οποιος πειναει για γευμα η κ δειπνο αναγκης να εχει υποψη του το dar bottarolo. Δεν εχω παει ακομα, μου ειπε αξιοπιστη πηγη τρως παρα πολυ καλα ως σκασμου ρωμαικη κουζινα all you can eat απο 17€). Κλεινεις απο το σαιτ τους. Εχει navona, trastevere κλπ
(Ψαροσουπα που προτεινε γκουρμε μελος δυστυχως δεν εχει ως τωρα)
Φτάσανε οι αγκινάρες (τα δυο κομμάτια) 9 εύρω ε;Η ιδια πηγη μου συστησε για κατι καλυτερο μια κ θα ειμαι στην περιοχη για γευμα το a piedi pari, λαικες τιμες, αυθεντικη κουζινα.
View attachment 452214
Εχεις παει μαναβικο τα τελευταια χρονια? Κ δη στη Ρωμη? Χτυπαει κ 1€ η μια. Οι φρεσκες παντα, για κατεψυγμενες περιξ της φοντανα βρισκεις δεκαδες μερη. Δεν δικαιολογω την τιμη, για χορταση υπαρχει το προηγουμενο ποστ μου.Φτάσανε οι αγκινάρες (τα δυο κομμάτια) 9 εύρω ε;
Η ρώμη έχει να με δει πολλά χρόνια. Και αγαπάω αγκινάρες. Όταν πάω στον βορά μου τις μαγειρεύουν και στα λαζάνια οι άτιμες είναι θάνατος. Ένα ταψί δεν μου φτάνει, του φούρνο όχι τα μικρά.Εχεις παει μαναβικο τα τελευταια χρονια? Κ δη στη Ρωμη? Χτυπαει κ 1€ η μια. Οι φρεσκες παντα, για κατεψυγμενες περιξ της φοντανα βρισκεις δεκαδες μερη. Δεν δικαιολογω την τιμη, για χορταση υπαρχει το προηγουμενο ποστ μου.
Τοτε πιθανοτατα τρως κατωτερης ποιοτητας. Ως γνωστο οι καλυτερες και οι μονες με Π.Ο.Π. γινονται στη Ρωμη κ κατω. Και τα 2 πιατα της Ρωμης, giudia-romana, με αυτες ειναι ανυπερβλητου γουστου, δεν τα βρισκεις πουθενα αλλου και θεωρουνται ακομα κ secondo του γευματος.Η ρώμη έχει να με δει πολλά χρόνια. Και αγαπάω αγκινάρες. Όταν πάω στον βορά μου τις μαγειρεύουν