• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Φαγητο στα αεροπλανα

tatooine

Member
Βγαζουν χοιρινο για πτηση προς Κωνσταντινουπολη;
Μπορεί να είναι γαλοπούλα η κοτόπουλο αν και η φέτα από κάτω για χοιρινό μοιάζει.
Δεν θυμάμαι όμως στο μενού να είχα διαβάσει χοιρινό.
Δεν βλέπω τον λόγο να μην βάζουν. Οποίος θέλει ζητάει κάτι άλλο.
Οι μουσουλμάνοι πάντα ρωτάνε για να είναι σίγουροι σε εταιρείες που δεν ανήκουν σε μουσουλμανικές χώρες.
Αυτό που με πείραξε εμένα είναι ότι τα πιάτα και στο πάνε και στο έλα ήταν κρύα.

varioAthens

Member
Μπορεί να είναι γαλοπούλα η κοτόπουλο αν και η φέτα από κάτω για χοιρινό μοιάζει.
Δεν θυμάμαι όμως στο μενού να είχα διαβάσει χοιρινό.
Δεν βλέπω τον λόγο να μην βάζουν. Οποίος θέλει ζητάει κάτι άλλο.
Οι μουσουλμάνοι πάντα ρωτάνε για να είναι σίγουροι σε εταιρείες που δεν ανήκουν σε μουσουλμανικές χώρες.
Αυτό που με πείραξε εμένα είναι ότι τα πιάτα και στο πάνε και στο έλα ήταν κρύα.
Αυτο -ή μαλλον το ακριβως το αντιθετο- ειναι που με ειχε εντυπωσιασει στην swiss... ολα ζεστα και το ψωμακι, που συνηθως το φερνουν σαν τουβλο (μιλαω για οικονομικη θεση παντα), ηταν ζεματιστο-ζεματιστο.

alma

Member
Ethiopian airlines Addis Ababa-Windhoek
Το μεγάλο φαγοπότι,από την εποχή της PANAM είχα να φάω τόσο 😂

View attachment 478989 View attachment 478990 View attachment 478991 View attachment 478992 View attachment 478993 View attachment 478994 View attachment 478995 View attachment 478996
Από τότε που ταξιδεύω εγώ δεν έχω ξαναδεί τόσο φαγητό σε αεροπλάνο.Ούτε σε κοντινά,ούτε σε υπερατλαντικά,....πουθενά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.370
Νεότερο μέλος
jsjsjsjs13

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom