• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Φαγητο στα αεροπλανα

RoDiTiS

Member
εμενα το πρωινο της Λουφτχανσας δεν μαρεσε...... βεβαια δεν τρω και ομελετα, ισως φταει αυτο!!! αλλα οταν ταξιδευα απο Φρανκφουρτη για ΝΥ το φαγητο ηταν τελειο και χορταστικο!!!

Traveller

Member
εμενα το πρωινο της Λουφτχανσας δεν μαρεσε...... βεβαια δεν τρω και ομελετα, ισως φταει αυτο!!! αλλα οταν ταξιδευα απο Φρανκφουρτη για ΝΥ το φαγητο ηταν τελειο και χορταστικο!!!
Είχα την εντύπωση ότι το θέμα είχε εξαντληθεί αλλά βλέπω ότι ακόμη ενδιαφέρει πολλούς...

Λοιπόν, στην οικονομική θέση ότι και να σας σερβίρουν είναι για τα μπάζα... το φαγητό είναι πλαστικό και έχει τα χάλια του... Η ομελέτα που λέτε ότι σερβίρουν για πρωινό είναι σκόνη και είναι αδύνατον να αρέσει σε άνθρωπο, γιαυτό και λογικά δεν σου άρεσε... τώρα αν βρήκες το φαγητό τέλειο στο μεγάλο σου ταξίδι για ΝΥC, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά... να το ξαναπώ το φαγητό ΟΛΩΝ των εταιριών στην οικονομική είναι σαβούρα... γνωρίζω ότι όταν κάποιος πεινάει τρώει σχεδόν τα πάντα, αλλά να χαρακτηρίζουμε τέλειο ένα ξαναζεσταμένο γεύμα γεμάτο συντηριτικά, ξεπερνάει κάθε φαντασία...μην παραμυθιάζεστε λοιπόν και μην ρωτάτε για το φαγητό... ότι και να σας τύχει χλαπάτσα θα είναι...

Υ.Γ. Εγώ προσωπικά στις Ευρωπαϊκές πτήσεις δεν τρώω πια τίποτε εκτός από κανένα γιαούρτι και κρακεράκια που σερβίρει κυρίως η Α3...
Στα μεγάλα ταξίδια μπαίνω φαγωμένος ή διαλέγω κάποιο σπέσιαλ γεύμα το οποίο είναι λίγο καλύτερο από τον συνηθισμένο διατροφικό εφιάλτη...

RoDiTiS

Member
traveller,
δεν ξερω τι λες εσυ.... αλλα το μεσημεριανο ηταν πολυ νόστιμο. Τωρα αν τα σηκωνει η επιστημη τα χερια.. προβλημα της :xmas_wink:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μερικές φορές εξαρτάται από το δρομολόγιο. Για παράδειγμα, πέρυσι, με διαφορά λίγων ημερών ταξίδεψα με την ίδια εταιρία και από το ίδιο αεροδρόμιο, σε οικονομική θέση, για Σιγκαπούρη και για Δελχί. Τα φαγητά δε συγκρινόταν.
Και φυσικά, αν μιλάμε για Business ή First class, η συζήτηση γίνεται εντελώς διαφορετική.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Εγώ μια φορά όλη και όλη έχω ταξιδέψει με business class (Delta Airlines) και το φαγητό ήταν ψιλομούφα. Γενικότερα το φαγητό στο αεροπλάνο σπάνια μου αρέσει και σχεδόν ποτέ δεν το τελειώνω. Εξαίρεση η British Airways. Επίσης παλιότερα μου άρεσαν τα σάντουιτς με τυρί που σέρβιρε η KLM στις μικρές της πτήσεις (δεν ξέρω αν συνεχίζει να τα προσφέρει επειδή πια δεν την προτιμώ).

alma

Member
Πολύ σπάνια μου αρέσει κάτι από το φαγητό στα αεροπλάνα.Συνήθως το τρώω απλώς επειδή πεινάω.Το μόνο που θυμάμαι να μου άρεσε είναι μια σοκολάτα twix που μας έδωσε η ΤΑΠ.

paefstra

Member
Το καλύτερο φαγητό που έχω φάει ήταν σε business στην Air France (το δεύτερο πιάτο ήταν φουαγκρα, αξέχαστο).

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τωρα θα με κανετε να κλεινω bussiness μονο και μονο για να τρωω σαν ανθρωπος. Χαλαλι τα 300-400 επιπλεον ευρω αν ειναι να φαω καλα!

paefstra

Member
Το κλου του συγκεκριμένου ταξιδιού δεν ήταν το φαϊ, αλλά το ποτό. Δυο σειρές πιο μπροστά κάθεται ο ΓΑΠ! Έρχεται η αεροσυνοδός, ρωτάει "Τι θα πιείτε πριν το φαγητό;" λεέι αυτός "Tomato juice". Η μισή πρώτη θέση είναι πιασμένη από άτομα που τον συνοδεύουν, παραγγέλνουν κι αυτοί το ντοματόζουμο, το παραγγείλανε κι υπόλοιποι απ' ότι φαίνεται γιατί οι αεροσυνοδοί τρέχανε σαν δαιμονισμένες να φέρνουν συσκευασίες ντοματόζουμα :xmas_mrgreen: Ε, όσο να ναι τα άξιζε τα λεφτά της η εμπειρία...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Το κλου του συγκεκριμένου ταξιδιού δεν ήταν το φαϊ, αλλά το ποτό. Δυο σειρές πιο μπροστά κάθεται ο ΓΑΠ! Έρχεται η αεροσυνοδός, ρωτάει "Τι θα πιείτε πριν το φαγητό;" λεέι αυτός "Tomato juice". Η μισή πρώτη θέση είναι πιασμένη από άτομα που τον συνοδεύουν, παραγγέλνουν κι αυτοί το ντοματόζουμο, το παραγγείλανε κι υπόλοιποι απ' ότι φαίνεται γιατί οι αεροσυνοδοί τρέχανε σαν δαιμονισμένες να φέρνουν συσκευασίες ντοματόζουμα :xmas_mrgreen: Ε, όσο να ναι τα άξιζε τα λεφτά της η εμπειρία...
Το ντοματοζουμο με τι το συνοδευεις; Ας πουμε ρε παιδι μου με τον καφε τσιμπας κανα cookie, με το κρασι κανα τυρακι, με την μπυρα κανα πατατακι, το ντοματοζουμο με τι; Με μακαρονια;

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Το ντοματοζουμο με τι το συνοδευεις;
Με βότκα.

PS. Μεγάλη ποιοτική διαφορά στο φαγητό της Business στην Emirates σε σχέση με την Economy. Πάντως, το τελευταίο ήταν μάλλον το καλύτερο απ' όσα άλλα αντίστοιχα δοκίμασα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom