• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΦΟΡΟΣ "ΥΠΕΡΒΑΡΩΝ" ΑΠΟ ΤΗΝ RAYNAIR

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Νομίζω ότι απάντησα παραπάνω...ύβρεις δεν χρησιμοποίησα! Απλά χρησιμοποίησα το παράδειγμα της "βλακείας" για να ανταπαντήσω στις όποιες κατηγορίες προς τους παχύσαρκους. Δηλαδή, θα έπρεπε να αποδεχτώ τις επιθέσεις προς τους παχύσαρκους από κάποιους χωρίς να απαντήσω αντίστοιχα;

Τώρα, αν κάποιοι το πήραν προσωπικά και δεν είδαν την ουσία αυτού που εννοούσα, τι να πω; Από την άλλη δε, ίσως να είναι προτιμότερο να ταρακουνηθούν λίγο...ίσως αυτό να τους βάλει στην διαδικασία να σκεφτούν και λίγο διαφορετικά τα πράγματα.

varioAthens

Member
-Ελα κυρία μου να μετρήσω τη μεσούλα σου. (η περιφέρεια μέσης σαφώς θα είναι ελέγξιμη)

Από ξένη εφημερίδα σχετικά με το θέμα.....χλευάζουν τη χρέωση και αναρωτιούνται αν η μέτρηση θα γίνεται κάπως έτσι....

Attachments

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
λοιπον, εγω πιστευω οτι εχει γινει παρεξηγηση!!
ο cakenet προφανως και δεν ηθελε να σε θιξει ερση μου!!
δεν υπαρχει λογος να τσακωνομαστε!!σε ενα φορουμ βρισκομαστε και
απλα διαφωνουμε!για να ειμαι απολυτα ειλικρινης, και εμενα με σοκαραν οι αποψεις πολλων
απο εδω μεσα πανω σε αυτο το θεμα..:shock::shock:
περιμενα διαφορετικη αντιμετωπιση..αλλα οκ!δεν ειμαστε ολοι ιδιοι!λογικο ειναι!
ας μην χαλαμε τις καρδιες μας!!

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
απλα διαφωνουμε!για να ειμαι απολυτα ειλικρινης, και εμενα με σοκαραν οι αποψεις πολλων
προσυπογραφω το παραπανω ποστ!!!:clap:

trapper

Member
αναρωτιούνται αν η μέτρηση θα γίνεται κάπως έτσι....
τι μετράνε;
"θα σου μετράν την περιφέρεια ... (γοφών ίσως) "

Εϊναι πράγματι πολύ αστείο να βλέπεις κάποιον να γελοιοποιείται όπως αυτός της φωτο. Οταν όμως αυτός που ελέγχεται (γελοιοποιείται) είσαι εσύ ο ίδιος; (εγώ ξέρεις ταξιδεύω συχνά, και δεν γουστάρω τέτοιο έλεγχο).

latina
"περιμενα διαφορετικη αντιμετωπιση..αλλα οκ!δεν ειμαστε ολοι ιδιοι!"
σου συμβαίνει συχνά τελευταία;

varioAthens

Member
τι μετράνε;
"θα σου μετράν την περιφέρεια ... (γοφών ίσως) "

Εϊναι πράγματι πολύ αστείο να βλέπεις κάποιον να γελοιοποιείται όπως αυτός της φωτο. Οταν όμως αυτός που ελέγχεται (γελοιοποιείται) είσαι εσύ ο ίδιος; (εγώ ξέρεις ταξιδεύω συχνά, και δεν γουστάρω τέτοιο έλεγχο)
Και έρχομαι στα λόγια του traveller....γνωρίζοντας ότι η εταιρεία κάνει τέτοιες ακρότητες (για να μην πώ γελοιότητες) δεν θα την επέλεγα......

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
.

latina
"περιμενα διαφορετικη αντιμετωπιση..αλλα οκ!δεν ειμαστε ολοι ιδιοι!"
σου συμβαίνει συχνά τελευταία;
η αληθεια ειναι πως ναι!:roll:!τεινω να θεωρω καποια πραγματα και κυριως καποιες αξιες ως δεδομενες και αδιαμφισβητητες!αλλα κανω λαθος!!

trapper

Member
ερση μου!! δεν υπαρχει λογος να τσακωνομαστε!
Εγώ είπα παραπάνω ποια ήταν η εννοια αυτού που είπε ο cakenet. Και νομίζω ότι είναι μια απο τις ουσίες του θέματος.

Ηδη, η χρέωση
"τους δίνουμε το δικαίωμα να χρεώσουν οτιδήποτε θελήσουν. Και σε οποιονδήποτε."
για οτιδήποτε=βλακεία
στον οποιονδήποτε=ΕΡΣΗ
προκαλεί άγριο "θίξιμο", όταν το παράδειγμα δεν είναι προσωπικό. Φανταστείτε τι θα γίνει όταν θα είναι προσωπικό απο τους "ελεγκτές" της Ryanair.

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Μα...χαλάμε τις καρδιές κάποιων όταν τους φερόμαστε με αυτό τον τρόπο. Εγώ χαλάστηκα με τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε το θέμα από πολλούς εδώ μέσα και φανταστείτε πόσο πιο άσχημα θα ένιωσαν, με τους χαρακτηρισμούς κάποιων εδώ μέσα, κάποιοι που είναι παχύσαρκοι. Φυσικά και χαλάστηκαν...οπότε γιατί να μην δοθούν οι αντίστοιχες σκληρές απαντήσεις; Γιατί να μείνει ραγισμένη η καρδιά της μίας μόνο πλευράς κι όχι και της άλλης;

Άλλωστε, κι αυτό μπορεί να αποδειχτεί δημιουργικό και να καθίσουν οι δύο πλευρές να σκεφτούν και μέσα από την αυτοκριτική να διακρίνουν τα σημεία που έχουν κάνει τα όποια λάθη τους. Λογικό είναι να προκύπτουν διαφωνίες σε ένα φόρουμ και να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, από εκεί και πέρα τίποτα από αυτά δεν αποτελούν προσωπικό πρόβλημα ανάμεσα στα άτομα που εμπλέκονται στην συζήτηση (ή τουλάχιστον δεν πρέπει να αποτελούν), αλλά θα πρέπει να τα βλέπουμε σαν μια έντονη διαφωνία σε μια μεμονωμένη ίσως περίπτωση. ;)

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Εγώ είπα παραπάνω ποια ήταν η εννοια αυτού που είπε ο cakenet. Και νομίζω ότι είναι μια απο τις ουσίες του θέματος.

Ηδη, η χρέωση
"τους δίνουμε το δικαίωμα να χρεώσουν οτιδήποτε θελήσουν. Και σε οποιονδήποτε."
για οτιδήποτε=βλακεία
στον οποιονδήποτε=ΕΡΣΗ
προκαλεί άγριο "θίξιμο", όταν το παράδειγμα δεν είναι προσωπικό. Φανταστείτε τι θα γίνει όταν θα είναι προσωπικό απο τους "ελεγκτές" της Ryanair.
Χαίρομαι που κατάλαβες την ουσία του συλλογισμού μου! :clap:

trapper

Member
Είπα ότι το θέμα είναι σπουδαίο και έχει τεράστιες προεκτάσεις (ανέφερα). Γι αυτό το λόγο τα post γράφονται ταχύτατα και χωρίς να "χωνευτεί" η έννοια αυτών που γράφει ο άλλος, οπότε η παρεξήγηση γίνεται γρήγορα.

Καλά θα είναι προπαντός να μην θεωρούμε ότι το πρόβλημα είναι μκρό και περιορισμένο, αλλά να καθήσουμε και να σκεφτούμε καλά για να μην
(μήπως μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας; )

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
(μήπως μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας; )
ρητορικη ερωτηση κατ εμε!
αλλα αυτη ειναι η ουσια ολου του θεματος!να κατσει ο καθενας απο εμας και να σκεφτει λιγο περισσοτερο, να προβληματιστει και να εξετασει το θεμα απο ολες τις πιθανες οπτικες!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom