• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Υποχρεώσεις Αεροσυνοδών

paefstra

Member
Δεν είπα ότι έχω κάποιο πρόβλημα ούτε ότι νιώθω άρρωστη .. μπορώ να δουλεύω και συνεχίζω να δουλεύω.. και ακόμη περισσότερο να πετάω.. το μόνο που δεν είναι τόσο καλό είναι να σηκώνω βάρη.. που σημαίνει ότι το μόνο που με φοβίζει (όχι όμως ότι δεν μπορώ να το κάνω) είναι να σηκώσω την τσάντα του λαπτοπ, που είναι το εργαλείο της δουλειάς μου, και να τη βάλω στο ντουλαπάκι.. Σε αυτό μονάχα σκέφτομαι αν "κάνει" να αγγαρεύω τις αεροσυνοδούς ή όχι.. Ευχαριστώ για τις ευχές!
Είναι καλό που προσέχεις, όχι τόσο στο να σηκώνεις βάρος όσο μην σε σπρώξουν κατά την τακτοποίηση των αποσκευών και χτυπήσεις. Και αυτό ισχύει για κάθε συνωστισμένο μεταφορικό μέσο. Το αν θα σε βοηθήσει αεροσυνοδός ή επιβάτης είναι δευτερεύον. Το να ζητάς βοήθεια είναι θεμιτό, όσο θεμιτό και να την αρνηθεί κάποιος που επίσης αδυνατεί να την προσφέρει για τους δικούς του λόγους.

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
"Όχι εγώ.. να ρωτήσεις κάποιον επιβάτη"... αν ειπώθηκε έτσι, στον ενικό δηλαδή, σαφώς και ήταν αγενέστατη, είναι δεν είναι στις υποχρεώσεις της. Εκτός και αν υπήρξατε συμμαθήτριες.

XRISTOS71

Member
Παντως πρεπει να επεσες στην περιπτωση. Ειναι πολλες οι φορες που εχω δωσει σε αεροσυνοδους να τακτοποιησουν τα πραγματα μου, επειδη οταν επιβιβαζομαι τα γυρω απο τη θεση μου ντουλαπακια ειναι γεματα (εχω την κακια συνηθεια να ανεβαινω απο τους τελευταιους στο αεροπλανο). Δεν θυμαμαι ουτε μια φορα να μου το εχουν αρνηθει.
Βεβαια λογικο θα μου πεις, δεν μπορουν να αντισταθουν στη ματια μου...

Τόλμη και γοητεία είσαι βρε μπαγάσα ........

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί είμαι έγκυος, στις αρχές μου όμως που ακόμη δε φαίνεται πολύ..
Άρα αφού δε φαίνεται θα πρέπει να είσαι πιο χαλαρή όταν ζητάς βοήθεια με το αιτιολογικό της εγκυμοσύνης, γιατί απλά δε φαίνεται! Στους επόμενους μήνες που θα φαίνεται δε νομίζω κάποιος να σου αρνηθεί βοήθεια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα