Καλησπέρα σε όλους! Ξέρει κανείς αναλυτικά, ποιες είναι οι υποχρεώσεις των αεροσυνοδών; Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί είμαι έγκυος, στις αρχές μου όμως που ακόμη δε φαίνεται πολύ.. αλλά λόγω δουλειάς χρειάζεται να κάνω συχνά αεροπορικά ταξίδια κυρίως Αθήνα-Θεσσαλονίκη και αντιμετωπίζω το εξής θέμα: καμιά φορά χρειάζομαι βοήθεια για να ανεβάσω την χειραποσκευή στο ντουλαπάκι. Έτσι αποφάσισα στις προηγούμενες τρεις πτήσεις μου να ζητήσω βοήθεια από τις αεροσυνοδούς. Οι δύο από τις τρεις αεροσυνοδούς με βοήθησαν πολύ ευπρόσδεκτα, σαν να το θεώρησαν αυτονόητο. Στην τελευταία πτήση η αεροσυνοδός με κοίταξε απαθέστατη και στην ερώτησή αν μπορεί να με βοηθήσει να ανεβάσω την χειραποσκευή μου γιατί είμαι έγκυος, μου λέει "Όχι εγώ.. να ρωτήσεις κάποιον επιβάτη"... Εννοείται καταντράπηκα, βέβαια με βοήθησε ένας κύριος, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.. Κι αυτός είναι ο λόγος που μου γεννήθηκαν απορίες για το αν θα είχα δίκιο ή όχι να το κάνω θέμα! Και αμέσως σκέφτηκα ότι εδώ θα βρω τους κατάλληλους ανθρώπους με τις κατάλληλες γνώσεις! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!