bandit650
Member
ολα σωστα αυτα που ειπες.Έχω φίλους που βάζουν μέσο ότι έχουν και δεν έχουν για να μπουν ΕΠΟΠ και να πάρουν μετάθεση σε νησιά όπως Ρόδος, Κως Κρήτη μέσ' σκοπό να κάνουν έξτρα δουλειά μαύρη και να κολησουν στο 900€ ότι μπορούν.
Αυτό δε προβληματίζει την Ελλάδα που έχουν ερημωθεί επαρχίες Νομοί Πόλεις χωριά εδώ και 10 χρόνια ....; Και ενοχλουνται γιατί δε θα υπάρχουν φοιτητές στην .... Αλεξανδρούπολη κλπ; Δεν τους νοιάζει αφού η πχ Αλεξανδρούπολη ζει πλέον με τουρίστες.Η βόρεια Ελλάδα καταγράφει μείωση πληθυσμού όχι λόγω γήρανσης αλλά μετακομίσης 10% καθε χρόνο!!! Αν δείτε τους ρυθμούς συρρίκνωσης όλων των Νομών που δεν έχουν θάλασσα η βρέχονται ελάχιστα θα γίνει αμέσως αντιληπτό.
Τα σχόλεια κάθε χρόνο μειώνονται με ρυθμούς ράλι. Αυτό δεν το βλέπει η πολιτεία η θα αφήσει τη ελεύθερη αγορά να αφανίσει τον πληθυσμό της χώρας;
Σε 10 χρόνια δε θα κατοικούνται πόλεις και χωριά παρά μόνο από συνταξιούχους υπέργηρους και από την άλλη όπου υπάρχει τουρισμός θα έχει συγκεντρωθεί όλο το παραγωγικό δυναμικό της Ελλάδας.
Ο τουρισμός μποερει είναι η σωτηρία για εκατομμύρια Ελλήνων που ακόμη θα πουλούσαν ψάρια η θα ζούσαν κάτω από τα όρια της φτώχειας αλλά τελικά είναι και η ταφόπλακα της Ελλάδας σαν χώρα, θα το δούμε μπροστά μας το αποτέλεσμα του συγκριτικού πλεονέκτηματος που έχουμε έναντι άλλων χωρών.
Το ίδιο μου είχε επιστήσει σαν μέγα κοινωνικό και οικονομικό θέμα καθηγητής μου στην Κρήτη από τα Ανώγεια ( ο οποίος έζησε 30 χρόνια στον Καναδά) ότι συνέβη την δεκαετία του 80 και μετά στο νησι . Δλδη συνέβη ερήμωση του Νότου και συγκέντρωση της Σάρας και της Μάρας στον βορρά!
η λυση στο προβλημα ποια ειναι;;;;
πως θα μεινει ο νεος στη βορεια ελλαδα η οπουδηποτε στην ελλαδα που αδειαζει χωρις δουλεια;;