• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Υπερεκτιμημένες πόλεις

Zephyrous

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πάτμος & Αλικαρνασσός
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Υ - Σαν Φραν. με πατινι
ξεφυγε λιγακι το θεμα...
θα συμφωνησω με καποιους συμφορουμιτες οτι η Βαρκελωνη ειναι σχετικα ''υπερεκτιμημενη''. Κατα τη δικη μου παντα αποψη.
Ειναι ωραια πολη με πολλα διαφορετικα και ωραια μερη και δραστηριοτητες για ολους, αλλα νομιζω οτι πλεον ολοι παθαινουν παροξυσμο με τη Βαρκελωνη επειδη ειναι hip, cool, in, trendy κ οτι αλλο θελετε! Ναι μου αρεσε, ναι καλα περασα αλλα δεν καταλαβαινω το παραληρημα καποιων! Ξαναλεω αυτο το ''ρευμα'' οπαδων που εχει η πολη αυτη πιθανον προκαλειται (σε καποιες περιπτωσεις) λογω μιμησης κ θετικης προκαταληψης:
βαρκελωνη αρεσει σε ολους, ολοι λενε ποσο τελεια ειναι, αρα θα αρεσει κ σε μενα''
(ναι το ξερω πως το θετω υπεραπλουστευμενα)
Αυτο αποδεικνυει ποσο καλη δουλεια εχουν κανει οι ισπανοι στην αναπτυξη του τουρισμου τους και μπραβο τους!!
Εμενα παλι πολυ περισσοτερο θα μου μεινει η Γραναδα, αλλα ποιος παει στη Γραναδα τωρα...
Αφου υπαρχει η Βαρκελωνη;)

_antonis_

Member
Παιδιά πιστεύω όλοι συμφωνούμε στο εξής, ότι δεν υπάρχει μιά πόλη που να είναι κάποιος πλήρως ευχαριστημένος ή να μή συμβιβαστεί με κάτι. Εγώ μένω Κάρπαθο και για μένα είναι ο παράδεισός μου αν και είμαι σχετικά νέος και θα' πρεπε να λέω να φύγω να πάω να βγαίνω συνέχεια τα βράδια κλπ κλπ... Πήγα, σπούδασα, έμεινα σε 2-3 πόλεις και ήταν καλά για όσο έμεινα, όχι παραπάνω όμως. Εδώ είμαι πλήρως ευχαριστημένος! Οπότε καθένας βρίσκει ή νομίζει ότι έχει βρεί αυτό που τον ευχαριστεί. Αυτά...άσχετα απο το υπερεκτιμημένες πόλεις, αλλά μιά και ζώ σε ένα μικρό απο άποψη πληθυσμού νησί, ήθελα να πώ την άποψή μου... ;)

Απο κει και πέρα όσον αφορά το θέμα, απο τις πόλεις που έχω πάει δε θα ξαναπήγαινα ΠΟΤΕ στο Άμστερνταμ! Δε μ'άρεσε καθόλου, υπήρχαν πολύ ωραιότερες πόλεις να ξοδέψω τον χρόνο μου...

varioAthens

Member
Θεωρώ υπερεκτιμημένες πόλεις την Πράγα και τη Βιέννη.
Η μεν Πράγα έχει ένα κουκλίστικο κέντρο, η δε Βιέννη είναι μία καθαρή πόλη με πολιτισμένους ανθρώπους αλλά νομίζω ότι και οι 2 πόλεις μοιάζουν επαρχιακές συγκριτικά με το Λονδίνο για παράδειγμα...

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Θεωρώ υπερεκτιμημένες πόλεις την Πράγα και τη Βιέννη.
Η μεν Πράγα έχει ένα κουκλίστικο κέντρο, η δε Βιέννη είναι μία καθαρή πόλη με πολιτισμένους ανθρώπους αλλά νομίζω ότι και οι 2 πόλεις μοιάζουν επαρχιακές συγκριτικά με το Λονδίνο για παράδειγμα...

Εδώ δε θα συμφωνήσω σε οτι αφορά τη Βιέννη...Απ τις πιο όμορφες πόλεις που έχω επισκεφτεί - δεν τη θεωρώ απλά μια καθαρή πόλη....Τώρα απόψεις είναι αυτές...

GTS

Member
Ρε παιδιά, ας μη γράφουμε συνέχεια "απόψεις είναι αυτές", "εκφράζω προσωπική άποψη", "είναι υποκειμενική άποψη" κτλ...

Το ξέρω ότι οι περισσότεροι το κάνουν από ευγένεια και καλά κάνουν, αλλά ό,τι γράφει ο καθείς εδώ μέσα είναι προσωπική του άποψη. Ποιανού δηλ. να είναι, του μπάτλερ του? Την άποψή μας λέμε κι ας μην αρέσει, κι ας ανάψει τα αίματα, κι ας κι ας....

Νομίζω είναι αυτονόητη η έκφραση προσωπικών απόψεων....δε χρειάζονται διευκρινήσεις, όπως και μυγιάγγιχτες αντιδράσεις του στυλ "να σέβεσαι την άποψη του άλλου"....φυσικά και τη σέβομαι, αλλά τι θα πει αυτό, ότι δεν θα την αντικρούσω? Nope...

Αυτά και ειρήνη ημίν...

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Ρε παιδιά, ας μη γράφουμε συνέχεια "απόψεις είναι αυτές", "εκφράζω προσωπική άποψη", "είναι υποκειμενική άποψη" κτλ...

Το ξέρω ότι οι περισσότεροι το κάνουν από ευγένεια και καλά κάνουν, αλλά ό,τι γράφει ο καθείς εδώ μέσα είναι προσωπική του άποψη. Ποιανού δηλ. να είναι, του μπάτλερ του? Την άποψή μας λέμε κι ας μην αρέσει, κι ας ανάψει τα αίματα, κι ας κι ας....

Νομίζω είναι αυτονόητη η έκφραση προσωπικών απόψεων....δε χρειάζονται διευκρινήσεις, όπως και μυγιάγγιχτες αντιδράσεις του στυλ "να σέβεσαι την άποψη του άλλου"....φυσικά και τη σέβομαι, αλλά τι θα πει αυτό, ότι δεν θα την αντικρούσω? Nope...

Αυτά και ειρήνη ημίν...

Πες τα!! Αισθάνομαι μετά από το μήνυμά σου πλέον την ανάγκη να παραθέσω κάτι που μου είχε πει ένας καλός φίλος. «Ότι στις μέρες μας συνηθίζουμε να αναφερόμαστε στην υποκειμενικότητα της όρασής μας και αυτό να μας επιτρέπει να διαφωνούμε πιο ευγενικά, σκιάζοντας ταυτόχρονα το περιεχόμενο της διαφωνίας μας. Έτσι απλά η επικοινωνία χάνεται» (Γ.Π. 2008)

varioAthens

Member
ε οχι και η Βιέννη υπερεκτιμημένη πόλη
Γιατί βρε XRISTOS? Πέρα από τα καφέ μιας άλλης εποχής και τα σνιτσελάδικα-μπυραρίες, έχει πολλές άλλες επιλογές διασκέδασης? Εξαιρείται, φυσικά, η όπερα!

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Γιατί βρε XRISTOS? Πέρα από τα καφέ μιας άλλης εποχής και τα σνιτσελάδικα-μπυραρίες, έχει πολλές άλλες επιλογές διασκέδασης? Εξαιρείται, φυσικά, η όπερα!
Επειδή η διασκέδαση στο εξωτερικό είναι διαφορετική από τη δική μας δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει...

U4 Diskothek - Die Legende lebt!
B72 - Heute
Eden Bar
rhiz - bar modern
http://titanic.at/

Υπάρχουν ακόμη περιοδικά όπου σου λένε κάθε μέρα πού έχει πάρτυ

Και το καλύτερο φυσικά για το τέλος
BABYLON Nightclub Etablissement Salzburg and Vienna
Που διαφημίζει και το fashion tv

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Επίσης, έχει καταπληκτικά stand up comedy στη Βιέννη (καμπαρέ τα λένε) με πολιτική και κοινωνική σάτιρα, μπόλικα underground με live ροκάκια και μπόλικα τεράστια φεστιβάλ μουσικής και χορού.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom