CakeNet
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- -
Δεν προλαβαίνω να το διαβάσω αυτή τη στιγμή όλο το θέμα...αλλά είναι πανέμορφο αυτό το ταξίδι! Το κάναμε με τους γονείς μου όταν ήμουνα μικρός! Πολύ θα ήθελα να το επαναλάβω κάποια στιγμή!
Υπέροχο αυτό το ταξίδι, το έχω κάνει, εκτός απο την Bodensee πού θέλω να πάω. Μήπως σου είναι εύκολο να μου πείς, που είναι καλύτερα να μείνουμε, σάν κέντρο εξόρμησης και να την γυρίσουμε όλη;View attachment 1572 Το ταξίδι μας ξεκίνησε στις 06 Αυγούστου και ύστερα από μια πολύ καλή και στην ώρα της πτήση της Αegean προσγειωθήκαμε στις 09:30 τοπική ώρα στο αερεπιστρέψω!
ποσο υπεροχα τα γραφετε!!!!!!!με βοηθατε παρα πολυ.σας ευχαριστω πολυ.παντα να κανετε τα ταξιδια που ονειρευεστεView attachment 1572 Το ταξίδι μας ξεκίνησε στις 06 Αυγούστου και ύστερα από μια πολύ καλή και στην ώρα της πτήση της Αegean προσγειωθήκαμε στις 09:30 τοπική ώρα στο αεροδρόμιο του Μονάχου, .......................................
Πατα συννημενα αρχεια, διαλεξε την εικονα που θελεις και μετά ανέβασμα.Προσπάθησα να βάλλω και μια φωτογραφία αλλά μάλλον κάτι δεν έκανα καλά.