ΧαχαχαχαχαΑθήνα - Σαλονίκη να πέσουνε τα τσιμέντα.
Παραδεχτείτε το ρε, δεν είναι κακό.
Αφού ψήνεστε για μανούρα...
Σαν να κλεβουμε εκκλησια. Μπορω να ανοιξω ενα θεμα "Υπαρχουν χειροτερες συμπρωτευουσες απο τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?".Αθήνα - Σαλονίκη να πέσουνε τα τσιμέντα.
Παραδεχτείτε το ρε, δεν είναι κακό.
Αφού ψήνεστε για μανούρα...
Θα γίνει εμφύλιος!Αθήνα - Σαλονίκη να πέσουνε τα τσιμέντα.
Αν δεις λίγο προηγούμενες απαντήσεις μου θα έβλεπες ότι έχω πει ότι σίγουρα η Αθήνα δεν είναι στις ομορφότερες πόλεις.Χαλαρωσε λιγακι...Αθηνα μενω απο 18 και κοντευω 38...
Χαλαρωσε λιγακι...Αθηνα μενω απο 18 και κοντευω 38...απο επαρχια ειμαι και τα χρονια που εζησα μεχρι τωρα δεν τα αλλαζω με τιποτα...ειπα "καποιοι"...και στο φιναλε εσενα ποιο ειναι το προβλημα σου?Αθηναιος φανταζομαι και σου θιξαμε την Αθηνα...για αυτο το επιθετικο υφος...
Καλως η κακως σε καθε συζητηση στο φορουμ θα αναφερθουνε και ασχετες αποψεις...Αν δεις λίγο προηγούμενες απαντήσεις μου θα έβλεπες ότι έχω πει ότι σίγουρα η Αθήνα δεν είναι στις ομορφότερες πόλεις.
Μια χαρά είναι το ύφος μου, απλά όταν συμμετέχω σε μια συζήτηση δεν θέλω να μπαχαλευεται με άσχετα!
Σίγουρα δεν έχω πρόβλημα όπως είπα κ πριν να μην του αρέσει κάποιου κάτι με βάση το υποκειμενικό του γούστο!
Όμως γενικά οι τοποθετήσεις αυτού του στυλ και η συζήτηση λεβελ καφενείου με επηρεάζουν λιγο και χάνω λιγο την χαλαρότητα μου. Είναι το αδύναμο σημείο μου. Αν σε πείραξε θα προσπαθήσω να το μετριασω.
Θα ήθελα να δω πιο επιχειρματολογημενες απόψεις.Καλως η κακως σε καθε συζητηση στο φορουμ θα αναφερθουνε και ασχετες αποψεις...
Αθηνα vs οποιαδηποτε πολη εχει περασει Διαφωτισμο. Μενουμεαθηναιοι vs μενουμευρωπαιοι. Αταξια vs ταξεως και ηθικης. Τσιχλες στα πεζοδρομια vs σταματανε να περασει ο πεζος. Δεν ειμαστε λαος ρε ειμαστε τουρκοσποροι vs αυτοι εχουν κρατος που λειτουργει. Ερχονται Αθηνα για τον ηλιο σαν δαιμονισμενοι vs παθαινουν καρκινο του στομαχου απο το ποτο. Κλαρινα στους γαμους vs καπελο και πρωινο ταγιερ. Αγοραζουν σπιτι εδω μετα τη συνταξη vs εκει εχουν πανεπιστημια για σπουδες.Θα ήθελα να
Ας κάνουμε ένα war Αθήνα vs something να βγάλουμε όλοι τα απωθημένα μας.