GTS
Member
DDR αγαπη μου.Εντάξει, δεν είναι ότι είσαι τελείως λάθος, απλά έχεις μείνει μερικές δεκαετίες πίσω.
DDR αγαπη μου.Εντάξει, δεν είναι ότι είσαι τελείως λάθος, απλά έχεις μείνει μερικές δεκαετίες πίσω.
Εντάξει, ξέρω ότι για πολλούς το ότι έβαλα τη Βιέννη σε αυτή τη λίστα θα θεωρηθεί ιεροσυλία, αλλά τι να πω βρε παιδιά που τη θυμάμαι σαν έναν κομψό μεν, αδιάφορο δε μέρος;
Το Λονδίνο βομβαρδίστηκε αλλά δεν ισοπεδώθηκε ποτέ, το σίτυ περισσότερο τα ντοκλαντς και συγκεκριμένοι χώροι, πολύ γρήγορα διορθώθηκαν οι ζημιές και φυσικά το χτίστηκε από την αρχή είναι στα όρια επιστημονικής φαντασίαςΤο Λονδίνο ισοπεδωθηκε στο πόλεμο.
Χτίστηκε από την αρχή. Συγκρίνετε με την Αθήνα;
Ο Βόλος από σεισμό το 55.
Ξαναχτίστηκε. Μαζί με την Καβάλα τον θεωρώ από τις ομορφότερες πόλεις.
Ε δεν είναι λίγο ιεροσυλία εδώ που τα λέμε;το ότι έβαλα τη Βιέννη σε αυτή τη λίστα θα θεωρηθεί ιεροσυλία, αλλά τι να πω βρε παιδιά που τη θυμάμαι σαν έναν κομψό μεν, αδιάφορο δε μέρος;
Δεν ξέρω βρε συ Ψηλέ. Η Βουδαπέστη πχ μου άρεσε πολύ. Η Πράγα παρότι τουριστικό πανηγυράκι έχει μια κουκλιστικη ομορφιά. Δεν είναι δηλ ότι σνομπαρω τις κεντροευρωπαϊκες πρωτεύουσες.Ε δεν είναι λίγο ιεροσυλία εδώ που τα λέμε;
Αλλο το «αδιάφορο», σεβαστό, εξάλλου την Αθήνα που συζητάμε μόνο αδιάφορη δε τη λεει κανείς.
Αλλά ασχημότερη η Βιέννη; Εκτός κι αν έχω εγώ λάθος εντύπωση, επειδή την είδα λίγο.
Μην ανησυχείς και η ΕΡΤ τους ανταποκριτές της ακόμα στη Βόννη τους έχειΜόνο εσένα θα τρελανω; Εδώ θα τρελανω εμένα που θεωρώ πρωτεύουσα τη Βοννη…
Μα αυτό είναι το ζήτημα και αυτό λέμε από την αρχή που ξεκίνησε αυτή η κουβέντα.παμε (και ξαναπαμε) σε ασχημοτερες πολεις για πολλους και διαφορους λογους ο καθενας
The heaviest bombing took place between 7 September 1940 and 10 May 1941. During this period, London was subjected to 71 separate raids, receiving over 18,000 tonnes of high explosive. Less intensive bombing followed over the following few years as Adolf Hitler concentrated on the Eastern front.Το Λονδίνο βομβαρδίστηκε αλλά δεν ισοπεδώθηκε ποτέ, το σίτυ περισσότερο τα ντοκλαντς και συγκεκριμένοι χώροι, πολύ γρήγορα διορθώθηκαν οι ζημιές και φυσικά το χτίστηκε από την αρχή είναι στα όρια επιστημονικής φαντασίας