• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Υπάρχουν αεροπλάνα με άνετα καθίσματα;

Blacktan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υορκη η Μαδαγασκαρη ?
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΠΑΣΧΑ - ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ
η singapore airlines σε απλη οικονομικη θεση με απ ευθειας πτηση , ΑΘηνα - ΣΙγκαπουρη ειχε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ καθισματα και in flight entertainment ....

Oμοιως και η ΒΑ σε πτηση , Λονδινο - Σικαγο ...

γενικα τα υπερατλαντικα πολυωρα ταξιδια καλυπτονται απο ανετα αεροπλανα ...

getxowoman

Member
η singapore airlines σε απλη οικονομικη θεση με απ ευθειας πτηση , ΑΘηνα - ΣΙγκαπουρη ειχε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ καθισματα και in flight entertainment ....

Oμοιως και η ΒΑ σε πτηση , Λονδινο - Σικαγο ...

γενικα τα υπερατλαντικα πολυωρα ταξιδια καλυπτονται απο ανετα αεροπλανα ...

Αν εννοεις μονο τις εταιριες που αναφερεις παω πασο αλλα εχεις πεταξει με IBERIA υπερατλαντικο; Φρικη!!! Καμια σχεση με τις πτησεις εντος Ευρωπης.

Blacktan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υορκη η Μαδαγασκαρη ?
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΠΑΣΧΑ - ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ
με αυτες εχω πεταξει καθως και με Ολυμπιακη σε παλαιοτερο δρομολογιο Athens - Boston ...

και εκει ηταν αψογο ....

Τωρα βεβαια που το σκεφτομαι με gulf , που πηγα Ινδια , δια μεσου Bahrein ειχα ταλαιπωρηθει ....
(αυτο βεβαια ειχε transit σταθμο , επομενως η διαρκεια της πτησης ειχε σπασει στα 2)

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Στο www.seatguru.com/ υπάρχει λίστα των αεροσκαφών που χρησιμοποιεί η κάθε αεροπορική εταιρία, με σχεδιάγραμμα του και πληροφορίες για τις καλύτερες και τις χειρότερες θέσεις! Επίσης έχει τα στοιχεία των αεροσκαφών και των θέσεων όπως μέγεθος καθίσματος, in flight entertainment κα καθώς αλλά και γενικές πληροφορίες.

Σύμφωνα με το ίδιο site, τα πιο άνετα καθίσματα για διεθνής πτήσεις στην οικονομική θέση φαίνεται να έχουν 3 τύπο αεροσκαφών της Singapore Airlines, 1 της Mexicana και 1 της British με πλάτος καθίσματος 19". (όλη η λίστα)

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Ανετα καθισματα βρηκα σε ολυμπιακη (ειμαι 1,81 και καθομουν σταυροποδι) και σε Quatar. Oλες οι υπολοιπες εταιρειες ηταν φρικη. Iberia για υπερατλαντικα υποφερεται μονο με ηρεμιστικα. Γενικα πιστευω οτι η πιθανοτητα να βρει κανεις ανετες θεσεις για ταξιδια όπως στις ταινιες που εγραψες ειναι ιδιες με αυτες που υπαρχουν για να κατσει διπλα σου μια απο τις συνοδους του Βοnd... James Bond.

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Μια φορά που ταξίδεψα με Iberia μου φάνηκαν κάπως πιο άνετα τα καθίσματα, αλλά μπορεί να είναι και η ιδέα μου.
Επίσης, άνετα μου φάνηκαν και τα καθίσματα σε κάποια μεγάλα αεροσκάφη της ΟΑ. (μπορεί πάλι να είναι η ιδέα μου).
IBERIA η χειροτερη ever ( κι εγω με 1.69, κι ο αντρας με 1.90 τα ιδια χαλια, ειδικα στο μεγαλο ταξιδι για Κουβα ειδε κι επαθε να βολεψει τα ποδια του!)

QUATAR airways απο τις καλυτερες με διαφορα!
Ο.Α παρα πολυ καλη κι η δικια μας!

rev26

Member
Μπορειτε να μου πειτε καποιες καλες θεσεις στο 737-300 ;Οι τελευταιες πισω 53 σειρα που ειναι μονο 2 ειναι καλες ;

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Μπορειτε να μου πειτε καποιες καλες θεσεις στο 737-300 ;Οι τελευταιες πισω 53 σειρα που ειναι μονο 2 ειναι καλες ;
Είναι δίπλα στην τουαλέτα και στην "κουζίνα" (δεν ξέρω πώς να τον πω αυτόν τον χώρο). Θα έχεις κόσμο να πηγαινοέρχεται ή να στέκεται δίπλα σου. Προσωπικά προτιμώ τις σειρές 28-33. Ή κάπου 44-47, αν δε θες να είσαι στο φτερό.
SeatGuru Seat Map Turkish Airlines

Εξαρτάται βέβαια τι εννοεί ο καθένας "καλές" και ποιες οι προτιμήσεις του.

KaterinaJ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Μάλλον αναφέρεσαι στο 777-300. Εαν η 53 είναι η τελευταία σειρά θέσεων πρέπει να περιμένεις οτι το κάθισμα θα κάνει στοιχειώδη ανάκληση. Συν το ότι αν ο μπροστινός σου κάνει ανάκληση στο δικό του σου περιορίζει το χώρο

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Σ' ευχαριστώ πρώην αεροσυνοδέ μου, αλλά στα ελληνικά πώς λέγεται;:haha:

fenia42