gioannis13
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου πετάει αεροπλάνο...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Ήταν οι καλές εποχές ! Που δέναμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα.-
Αν η πτήση σας με ανταπόκριση είχε αφετηρία χωρά της ευρωπαϊκής ένωσης, είχατε καθυστέρηση κατά την άφιξη στον τελικό προορισμό (όχι στην μετεπιβίβαση) μεγαλύτερη των 3 ωρών, ευθυνόταν η εταιρία, δεν υπήρχαν δηλαδή άλλοι παράγοντες που προκαλέσαν την καθυστέρηση όπως καιρικά φαινόμενα η απεργία, τότε εφαρμόζετε η ευρωπαϊκή οδηγία 261/2004.5 ωρες και τριαντα λεπτά καθυστερηση η πτηση μας για μαιαμι απο κωνσταντινούπολη
Προς το παρον κατι meal vouchers μας έδωσαν
Για compensation μας είπαν να απευθυνθούμε στο customer service
Τα εισητηρια είναι award , οι φόροι πληρωμένοι με καρτα aegean. Επισης εχω και ταξιδιωτική ασφαλεια tripinsurance
Γνωριζει κανεις να με κατευθύνει πως να κινηθω;
Υπάρχει ναι, αν μάλιστα σας επιτρέπει να μη κάνετε ηλεκτρονικό check in και πάτε κατευθείαν στο γκισέ είναι ακόμα πιο πιθανό.Υπάρχει περίπτωση να δεχτούν να μου τις αλλάξουν δωρεάν στο γκισέ στο αεροδρόμιο αν υπάρχει διαθεσιμότητα?
Μπορεί να πέσουν σε οβερμουκινγ, καλύτερα να κάνουν τσεκ ιν. Στο γκισέ το ξαναβλέπουν.Υπάρχει ναι, αν μάλιστα σας επιτρέπει να μη κάνετε ηλεκτρονικό check in και πάτε κατευθείαν στο γκισέ είναι ακόμα πιο πιθανό.
Αν κανεις επιλογή θέσης στην οικονομική ή στην διακεκριμένη με την αιγαίου δεν θα μπορείς μετά να διαχειριστείς την κράτησή σου. Άρα τους προσπερνάς. Επιλογή θέσης στην οικονομική από το τηλεφωνικό των Τούρκων γίνετε αλλά πρέπει να πληρώσεις τη θέση. Άρα το κάνεις μόλις ανοίξει το τσεκ ιν όπου η καταχώρηση είναι δωρεάν και τους ζητάς να το κάνουν αυτοί για σένα. Ειπώθηκε από μέλος ότι είναι αδύνατον να γίνει ηλεκτρονικό τσεκ ιν πλέον σε award εισιτήρια. Στη διακεκριμένη τώρα, τους παίρνεις τηλέφωνο και σου κλείνουν τη θέση αυτοί. Πάλι δεν μπορείς να κάνεις διαχείριση αλλά αν κάνεις μια εικονική κράτηση στις ίδιες ημερομηνίες και ώρες θα διαπιστώσεις ότι όντως οι θέσεις είναι δεσμευμένος. Τώρα (το έχω γράψει και πιο πάνω) αν γίνει αλλαγή πτήσης και σου δώσουν επιλογές τότε μπορείς και να τη διαχειριστείς μέσα από το σάιτ τους. Δεν ξέρω βέβαια από τη στιγμή που δώσεις το οκ στην καινουρια κράτηση αν θα σε αποκόψουν ξανά.ηθελα να ρωτησω αν εχει κανει καποιος/α επιλογη θεσης με award εισητηρια, στο παρελθον οποτε επιχειρησα ειτε σε economy ειτε σε busssines με παρεπεμψαν στο τηλεφωνικο κεντρο το οποιο ενω υποσχεθηκε συγκεκριμενες θεσεις καποιες φορες οντως ηταν αυτες καποιες οτιναναι.