D
Delmem38110
Guest

Ε, καλά, κόψε κάτι... για ρίξε μια ματιά πόσος είναι αυτός "όλος ο πλανήτης" που συμμετέχει στο εμπάργκο...Δυστυχώς η διασύνδεση της με την πολιτική του Σουλτάνου είναι εμετική όταν όλος ο πλανήτης είναι κατά των Ρώσων. .. ..
να σου πω ότι δεν έχεις δίκιο? δεν νομίζω να υπάρξει τέτοια περίπτωση γιατί είναι γνωστή μας. Ψάχνω μήπως βρω άλλο τρόπο..να ζητήσεις αποζημίωση από τον πράκτορα που σας έβγαλε τα εισιτήρια.
δεν πας Αμερική ανεμβολίαστος...
δεν φταίει η τουρκις.
H μόνη που δε φταίει εδώ είναι η καημένη η Turkish...έχω πάθει ένα σοκ με την Turkish.
Έχουν chat/WhatsApp, μετά τα πρώτα / διαδικαστικά με το smart travel assistant γράψε "representative" και θα σου απαντήσει αντιπρόσωπος με τον οποίο θα μπορείς να συνεννοηθεί για τις επιλογές που έχεις και να ζητήσεις αλλαγή πτήσεων κλπ.Έχω κλείσει εισιτήρια με Turkish Airlines από Αθήνα για Κολωνία με ανταπόκριση Τουρκία. Έλαβα ένα μειλ πως η πτήση μου από Κολωνία- Τουρκία μετατίθεται για την επομένη 10/03 ενώ η πτήση μου από Τουρκία- Αθήνα παραμένει στις 09/03.
Καθώς δεν μου έχει ξανά τύχει και παίρνω στην γραμμή εξυπηρέτησης αλλά δεν απαντάει κανείς θα μπορούσατε να μου πείτε πως να κινηθώ;
Ευχαριστώ πολύ...