Turkish Airlines Τurkish Airlines - ερωτήσεις, εντυπώσεις

fotast

Member
Είναι ενιαίο όποτε αύριο να επικοινωνήσω με το σάιτ το οποίο έκλεισα τα εισητηρια προτείνετε έτσι; Ευχαριστώ πολύ @tripakias
Αν δεν έκλεισες κατευθείαν με την Turkish αναγκαστικά θα επικοινωνήσεις με το site που έκλεισες.

Raul

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Ταξίδι-Όνειρο
Σκανδιναβία
Επίσης, ψάξε λίγο τους όρους εισιτηρίου επειδή αναλόγως την αεροπορική και τις ώρες μεταγενέστερης μετατόπισης της πτήσης, δικαιούσαι είτε δωρεάν αλλαγή είτε δωρεάν ακύρωση.

minion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο - Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη <3
Καλησπέρα και από εμένα,
Έχω κλείσει με Turkish (μέσω Turkish) για Νέα Υόρκη για τις 9 Απρίλη. Σε περίπτωση που οι εξελίξεις με οδηγήσουν να αλλάξω τις ημερομηνίες, θα μπορέσω να το κάνω πληρώνοντας 100ευρώ για την αλλαγή και προφανώς τη διαφορά στην τιμή του εισιτηρίου ; Ή καταλαβαίνω λάθος; Το παρακάτω απόσπασμα είναι από το εμαιλ της κράτησης που μου έχει στείλει η εταιρεία. 7D06150F-2AB0-44A6-8F69-6934D3FC6793.png

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Ε αυτο φαινεται reissue before flight 100 euro.Απλα οταν τα αλλαξεις τσεκαρε να εχουν αλλαχτει και οι δυο πτησεις, προς Κωνσταντινουπολη και προς Νεα Υορκη.
Βεβαια επειδη ειναι απλα ενα αποσπασμα απο το mail και επειδη ο πλεον αρμοδιος να σε εξυπηρετησει ειναι η εταιρια κανε μια ερωτηση κιεκει. Εστω ενημερωτικα απο τωρα ασχετως το τι θα κανεις στο τελος. Προσωπικη αποψη παντα.

minion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο - Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη <3
Ε αυτο φαινεται reissue before flight 100 euro.Απλα οταν τα αλλαξεις τσεκαρε να εχουν αλλαχτει και οι δυο πτησεις, προς Κωνσταντινουπολη και προς Νεα Υορκη.
Βεβαια επειδη ειναι απλα ενα αποσπασμα απο το mail και επειδη ο πλεον αρμοδιος να σε εξυπηρετησει ειναι η εταιρια κανε μια ερωτηση κιεκει. Εστω ενημερωτικα απο τωρα ασχετως το τι θα κανεις στο τελος. Προσωπικη αποψη παντα.
Οκ σε ευχαριστώ ! Δεν έχει χρειαστεί να αλλάξω ποτέ εισιτήρια και νόμιζα ότι δεν θα μπορούσα. Το απόσπασμα που έβαλα είναι κάτω από τις λεπτομέρειες των πτήσεων και όπως το ξανά βλέπω τώρα μάλλον είναι 100 ευρώ για το «πήγαινε» Αθήνα- Κωνσταντινούπολη - νέα Υόρκη και άλλα 100€ για το «έλα», κάτι που ανεβάζει το κόστος αρκετά αν ισχύει . Όπως και να έχει θα στείλω ένα μαιλ αύριο για να είμαι προετοιμασμένη αν χρειαστεί . Σε ευχαριστώ !

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
NY
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Είναι πολλές οι εταιρίες που κατά καιρούς έχουν τη ΝΥ γύρω στα 350-380 both ways.
ναι το γνωρίζω τις 2 φορές που πήγα πλήρωσα 350ευρώ με lufthansa (8/2018) απο IST και 480ευρώ με turkish (4/2019) από SKG . τους μήνες νοέμβριο εώς μαρτιο με εξαίρεση τις γιορτές εύκολα έβρισκες 350-400ευρώ τιμή, τώρα είδα έχει 600ευρώ και θα μας τα πετάξει με έκπτωση... παντως είναι η μόνη εταιρεία που δίνει 2 κανονικές βαλίτσες στο βασικό εισιτήριο, από τις εταιρίες που ξέρω δλδ.

thalia tsif

Member
Η turkish πετάει από Αθήνα;
Το Μπαλί δεν είναι κλειστό για τουρίστες;
Η Ιαπωνία δεν έχει 14 ημέρες καραντίνα με την είσοδο στη χώρα;
Πώς να κλείσεις εισιτήρια όταν δε γνωρίζεις πότε θα μπορέσεις να ταξιδέψεις;
Και πέρσι ονειρευόμασταν ότι το 2021 θα ήταν καλύτερο αλλά δεν το βλέπω....
Το Μπαλί πρέπει να άνοιξε..έτσι μου είπε ο οδηγός που είχα όταν ήμουν εκεί.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
NY
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Η turkish πετάει από Αθήνα;
Το Μπαλί δεν είναι κλειστό για τουρίστες;
Η Ιαπωνία δεν έχει 14 ημέρες καραντίνα με την είσοδο στη χώρα;
Πώς να κλείσεις εισιτήρια όταν δε γνωρίζεις πότε θα μπορέσεις να ταξιδέψεις;
Και πέρσι ονειρευόμασταν ότι το 2021 θα ήταν καλύτερο αλλά δεν το βλέπω....
τα όνειρα δεν είναι δωρεάν? για την προσφορά της εταιρίας δεν συζητάμε?

marian23

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΜΑΙΑΜΙ
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΙΕΤΝΑΜ
Θα ήθελα να ρωτήσω γτ η turkish airlines δεν συνδυάζει πτήσεις με άλλες αεροπορικές? Ψάχνω για Νέα Υόρκη να πάω με άλλη εταιρεία και να γυρίσω με τουρκις αλλά δεν μου βγάζει σαν επιλογή.

D

Delmem37668

Guest
Με 4 πτήσεις την εβδομάδα (Δ Τρ Πε Πα) συνδέει πλέον το Ντάλας Τέξας (DFW) η τουρκις, ανεβάζοντας σε δυο τους προορισμούς στην μεγάλη πολιτεία και σε 9 (10 αν υπολογίσουμε και το Νιουαρκ) τους προορισμούς στη χώρα.

kflabouris

Member
Καλησπερα,
Μια βοηθεια... Τι παιζει με ακυρωση σε Turkish?
Πεταγαμε την επομενη βδομαδα 2 ατομα για Κωνσταντινούπολη και ο ενας ειναι θετικος.

Στην εφαρμογη αποτι ειδα μου χει επιλογη για αλλαγη και για cancelation αλλα δε το χω προχωρησει να δω τι μου βγαζει μη μου ακυρωση τιποτα εισητηρια.

Ξερουμε αν παιρνουμε καποια λεφτα πισω στην ακυρωση? Η γινεται αλλαγη ημερωμηνιων?
Μια βοήθεια με την πολιτικη ακυρωσης-αλλαγης της turkish

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Καλησπερα,
Μια βοηθεια... Τι παιζει με ακυρωση σε Turkish?
Πεταγαμε την επομενη βδομαδα 2 ατομα για Κωνσταντινούπολη και ο ενας ειναι θετικος.

Στην εφαρμογη αποτι ειδα μου χει επιλογη για αλλαγη και για cancelation αλλα δε το χω προχωρησει να δω τι μου βγαζει μη μου ακυρωση τιποτα εισητηρια.

Ξερουμε αν παιρνουμε καποια λεφτα πισω στην ακυρωση? Η γινεται αλλαγη ημερωμηνιων?
Μια βοήθεια με την πολιτικη ακυρωσης-αλλαγης της turkish
Εξαρτάται από το ποιον ακριβώς ναύλο έχεις κλείσει. Μη φοβάσαι και προχώρα τα βήματα της ακύρωσης κι ακριβώς πριν γίνει η τελική επιβεβαίωση σου βγάζει το ποσό που θα σου επιστραφεί σε αυτήν την περίπτωση.
(Το έχω κάνει στην ιστοσελίδα της, αλλά φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για την εφαρμογή)

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.994
Μέλη
39.697
Νεότερο μέλος
opetriki

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom